Moscova nu crede în lacrimi! Ruşii „nu vor isterie” în cazul românului împuşcat de armata rusă de ocupaţie!

1 1.313

Ambasadorul Rusiei la Chişinău îşi exprimă regretul pentru moartea cetăţeanului moldovean ucis de militarii ruşi, dar susţine că nu trebuie să se creeze “isterie” pe fondul acestui incident.

Ambasadorul Federaţiei Ruse la Chişinău, Valeri Kuzmin, a declarat că regretă moartea tânărului de la Pârâta împuşcat ieri dimineaţă de un pacificator, notează Publika.md.

Valeri Kuzmin a fost chemat la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene pentru discuții cu privire la cazul cetățeanului moldovean.

“Îmi exprim regretul în legătură cu incidentul în urma căruia un tânăr a murit. Trebuie să fie constatate circumstanţele exacte în care s-a produs incidentul. Nu trebuie, însă, să uităm că tânărul era în stare de ebrietate”, a spus Kuzmin.

“A fost un incident tragic şi sperăm să nu se mai întâmple o astfel de situaţie. Nu trebuie să facem isterie în legătură cu acest tragic incident. Reglementarea conflictului transnitrean nu se poate face de pe o zi pe alta”, a adăugat diplomatul.

Un tânăr, din satul Pârâta, raionul Dubăsari a fost împuşcat, ieri, la postul fix al forţelor mixte de menţinere a păcii de la Vadul lui Vodă. Adolescentul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Capitală în stare gravă, unde a decedat câteva ore mai târziu.

Sursa: Realitatea

1 Comment
  1. dan ciprian says

    Sa programam o manifestatie de protest peste cateva zile pentru ca lumea sa poata veni.Propun data de 10,ora 10

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php