01.01.2012: Adolescent împuşcat de pacificatorii ruşi la Vadul lui Vodă. Localnicii ies azi la proteste

0 693

În dimineaţa acestei zile un tânăr de 18 ani a fost împuşcat de către un pacificator rus la punctul de control de pe podul de la Vadul lui Vodă.

Tânărul a fost internat la Spitalul de Urgenţă din Chişinău, iar starea lui este deosebit de gravă. Anatol Croitoru, unul dintre localnici, ne-a comunicat că oamenii din zonă sunt speriaţi şi foarte revoltaţi de cele întâmplate, şi că prin acest gest, aşa numiţii pacificatori îşi demonstrează încă odată comportamentul abuziv care confirmă inutilitatea acestor puncte de control.

«Nu e primul caz de agresiune a pacificatorilor împotriva cetăţenilor paşnici. Ne torturează de 20 de ani. Azi ieşim să protestăm, căci deja trag deschis cu armele în noi,» a declarat Croitoru.

El a specificat că la ora 13.00 oamenii se vor aduna la pod ca să protesteze paşnic împotriva agresiunii militare a forţelor ruseşti dislocate în zonă. «Fără aceste puncte de control şi pacificatori înarmaţi ne vom simţi mult mai liberi. Aceste puncte sunt doar o metodă de spălare a banilor care trebuie stopată,» a mai adăugat Anatol Croitoru.

Sursa: Ziarul de Garda

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php