Urarea Buciumului. În prag de An Nou.

4 816

Am dori ca acest număr al Buciumului sa ajungă în casele dvs în preajma sărbătorilor. Să vă spunem „La mulţi ani!“ din toată inima, să vă dorim sănătate și pace în suflet…

Dar mai cu seamă ne dorim tuturor să ne putem apropia de adevărata înţelegere a Nașterii lui Hristos. Pentru că, în fond, aici este concentrată semnificaţia luptei noastre: Mântuitorul se Naște pentru Învierea prin Jertfă. Cei care au primit cu bucurie acest mesaj, sunt cei care au găsit Calea deschisă de acei care au iubit atât de mult Neamul încât s-au jertfit pentru el.

Nu dorim să vă transmitem un mesaj liniştitor. Din contră. Cei care au pășit pe acest drum nu vor găsi liniștea atâta timp cât neamul este în pericol de disoluţie, de dispariţie fi zică prin scăderea natalităţii și creșterea înfiorătoare a numărului avorturilor, prin ajungerea unei mari părţi a populaţiei la limita supravieţuirii, de dispariţie spirituală prin pierderea identităţii și robotizarea dictată de societatea consumistă.

Vă dorim aşadar neliniște creatoare în slujba acestui Neam iubit, deci și încercat de Dumnezeu.

Nu e vreme de tânguiri melodramatice, de discuţii sterile pe marginea existenţei noastre și nici de controverse istorice. Istoria este de făcut, nu doar de comentat. Ne dorim să putem înţelege cu toţii această vreme de cumpănă, de batjocură și decădere a Neamului românesc. Iar această înţelegere să ne lămurească necesitatea de a ne lua soarta în propriile mâini pentru a deveni ostașii de care are nevoie Ţara.

Chiar și o clipă închinată sincer acestui organism din care facem parte, prin voia lui Dumnezeu, poate însemna mult în cumpăna existenţei Neamului.

Nu istoria justifică o organizaţie, ci faptele sale. Dacă istoria certifică existenţa unei formaţiuni la un moment dat, viitorul ei nu poate fi garantat decât de faptele sale, de corectitudinea membrilor săi, de capacitatea lor de a transpune pe orizontală o legătură cu Cerul, de a crea cadrul necesar adevăratei Revoluţii.

Ne dorim, de asemenea, adversari de calitate, pentru că atunci când te confrunţi cu un adversar de calitate ieși întărit. Îi respectăm pe aceia care merg pe drumul onoarei și le dorim și lor lumină în suflete.

Pe ceilalţi îi avertizăm că ignoră acele forţe nevăzute care nu ne vor părăsi niciodată…

Iar celor mai șovăielnici dintre noi le atragem atenţia că întotdeauna forţele întunericului vor căuta să ne tragă cât mai jos, aceasta este tactica Nefârtatelui de la Începutul Lumii. Iar o bătălie câștigată în care ţi-ai pierdut lumina sufl etului e de fapt una pierdută…

Cu acordul dvs, se cuvine sa spunem „La mulţi ani!“ și Buciumului, care împlinește în curând 10 ani (până în 2002 a existat „Curierul Partidului Pentru Patrie”, odată cu numele schimbându-se și profilul, din revistă de informare internă, cu carater preponderent istoric, în revistă de informare, educaţie și atitudine naţionalistă).

Acum 10 ani era singura noastră metodă de a ne face cunoscuţi, iar existenţa sa a fost una extrem de difi cilă, a fost un adevărat „zbucium“, cum ne ironizau unii.

Mulţumim tuturor celor care au contribuit la acestă supravieţuire, celor care i-au dat viaţă, rupând din timpul, energia și sufl etul lor și deasemenea celor care vor înţelege de acum înainte necesitatea existenţei sale.

Un An Nou cu putere, hotărâre, verticalitate și energii puse în slujba Neamului!

Redacţia „Buciumul”

Ioana Mazilu, ioanamazilu@yahoo.com

4 Comments
 1. Sektor says

  Sarbatori fericite!

 2. Sorin ANDREI says

  Multumim „Buciumului” pentru aceste urari, dar si pentru indemnuri. Si eu cred ca fara acea „neliniste creatoare”, manifestata din partea unui numar foarte mare de romani, Romania… Dar, sa nu cobim.
  Traiasca Buciumul.
  Traiasca Romania romaneasca.
  Dumnezeu sa va dea sanatate multa, putere de munca si protectie impotriva tuturor relelor.
  Cu drag, Sorin ANDREI

 3. Augustin says

  Urez tuturor Romanilor TREZIRE si …vorba Comandantului..sa se comporte oriunde se afla ca si cum ar fi intr-o Biserica! Decent, mandru,cu respect si mai ales fericit ca face parte dintr-un popor binecuvantat si curat!

 4. Robert says

  Superb acet mesaj. Felul cum a fost redactat superb.
  Doamne ajuta pt ca urarile sa se implineasca!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php