Sute de persoane au manifestat împotriva RMGC în centrul Clujului.

4 522

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat în urmă cu câteva momente în Piaţa Unirii pentru un flashmob împotriva celor care vor să exploateze aurul de la Roşia Montană.

Aceştia au pus în scenă o sinucidere în masă. Iniţial tineri cu măşti pe faţă care îi întruchipau pe Kelemen Hunor, Traian Băsescu şi Emil Boc, au împărţit bomboane (care simbolizau cinanura) din cutii pe care scria “otravă”, după care fiecare şi-a aprins câte o lumânare şi s-au întins pe jos ca şi cum ar fi murit, asta ca urmare a faptului că au consumat cianură.

Evenimentul a fost atent supravegheat de poliţişti şi face parte din seria evenimentelor debutate o dată cu ocuparea hotelului Continental.

V.D.

 

4 Comments
  1. Sorin ANDREI says

    Bravo lor.
    Felicitari si numai felicitari.
    Tinand cont de dramatismul acestei spete, orice actiune care ar putea impiedica, oricat de putin, demararea „afacerii” cu pricina este sublima.
    Sorin ANDREI

  2. alex says

    Clujul este un centru universitar important al tarii , sa speram ca tinerii ce aici se vor rascula asupra puhoiului ce navigeaza acest proiect care ne duce la o umilinta natioanala. As dori sa primesc de la acesti guvernanti ai nostrii un singur raspuns ….. In Rusia s-ar putea intampla asa ceva , ca resursa unei tari sa fie extrasa de alta tara?

  3. Florian says
  4. cornelius says

    De cateva zile particip la toate aceste manifestatii. Din pacate insa, nu cred ca vor avea impact asupra agresivitatii cu care RMGC isi face publicitatea. Ceea ce vreau sa spun este ca, asemenea manifestatii nu sunt de ajuns. Sa speram ca vom misca mai sonor. Inceputul e bun.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php