Robbie Williams: Sa readucem comunismul la putere

0 786

Robbie Williams: Sa readucem comunismul la putere
Solistul britanic Robbie Williams are convingeri politice nebanuite pana acum. Intr-o postare recenta pe blogul personal, solistul sustine ca sistemul capitalist s-a dovedit falimentar pentru societatile care l-au adoptat, fiind de parere ca un sistem centralizat de stat ar fi mult mai eficient.

„O conspiratie capitalista? Sunt de acord ca exista. Mai devreme sau mai tarziu, sistemul se va prabusi. Daca am putea face astfel incat sa readucem comunismul la putere, fara coruptie”, isi incepe artistul postarea sa.

De asemenea, el nu stie daca face bine lasandu-se ispitit de cumpararea unui Rolls Royce, care costa 300.000 de lire sterline. In acest scop, el isi indeamna fanii sa-i dea un sfat, daca sa achizitioneze masina sau nu, informeaza Dnes.

„Consumati, consumati, consumati… Suntem pe marginea prapastiei, prieteni. N-as vrea sa dau 300.000 de lire sterline pe ultimul model de la Rolls, dar pe de alta parte eu sunt un capitalist-socialist, ceea ce ma face sa ma simt vinovat. De aceea, va rog sa ma ajutati. Daca imi veti spune sa nu cumpar acest model, nu o voi face pentru a va arata ca intr-adevar… si bogatii plang”, si-a incheiat solistul textul postat pe blogul personal.

Gurile rele sustin ca Robbie vrea sa scape de viciul de a cheltui sume imense pe produse de lux de care apoi se plictiseste repede, incercand astfel de exercitii online.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php