Cedry2k, Vlad Miriță, Dragonu AKA 47, Virgiliu Gheorghe și Mihai Făgădaru, mesaj comun pro Referendum: Instigare la Iubire

3 1.057
Cedry2k, Vlad Miriță, Dragonu AKA 47, Virgiliu Gheorghe și Mihai Făgădaru, mesaj comun pro Referendum: Instigare la Iubire
Rapperii Stelian Crăciun (Cedry2k), Dragoș Tudorache (Dragonu AKA 47), solistul liric Vlad Miriță, biofizicianul Virgiliu Gheorghe și Mihai Făgădaru fondatorul Asociației „Sfinții Arhangheli” au transmis o „instigare la iubire” pentru români, cu ocazia Referendumului ce va avea loc pe 6 și 7 octombrie.
Mihai Făgădaru: Avem dreptul, ca popor român, la autodeterminare? Răspunsul este evident, DA. L-am câștigat prin jertfa celor dinaintea noastră, în 1989, în cele două războaie mondiale. Avem dreptul să ne stabilim valorile? Nu doar pentru noi, ci și pentru copiii, copiilor noștri, așa cum ai noștri au făcut-o pentru noi.
Vlad Miriță: Noi în România dorim căsătoria să rămână între un bărbat și o femeie, și nu suntem nici măcar primii. Alte 14 state au făcut-o înaintea noastră. Deci nu suntem nici cei mai conservatori, nici cei mai liberali, ci doar un popor care dorește să clarifice viitorul, din punct de vedere cultural.
Stelian Crăciun (Cedry2k): Nu-mi vine să cred că am ajuns să discutăm pe niște subiecte la care strămoșii noștri nici măcar nu s-au gândit vreodată, nu și-ar fi imaginat că o să ajungem să dezbatem însăși natura familiei.
Sunt jenat că am ajuns în punctul ăsta, consider că e obligație că pentru toți să ducem mai departe această moștenire, familia. Familia este celula de bază a societății, dacă se va umbla aici vom strica baza, temelia, acestei construcții pe care vrem s-o facem.
Din păcate aceste atacuri vor continua indiferent de rezultatul referendumului, pentru că este un interes major ca să fim dezbinați.
Virgiliu Gheorghe: Au apărut mii de indivizi, bine plătiți, care în numele „dragostei”, promovează ura, în numele „păcii” aduc războiul, în numele „adevărului” răspândesc minciuna. Minciuna că noi am urî pe cineva și nu că noi am iubi copiii și familiei.
Există aceleași instrumente pe care le foloseau comuniștii în anii 48-50, când a căzut Cortina de Fier peste Europa. Ne aflăm într-un astfel de moment, de dictatură ideologică, dar mult mai periculos pentru că acum se pune problema redefinirii a ceea ce avem noi mai important, familia. Dacă acceptăm asta, se va deschide o Cutie a Pandorei.
Cei care au semnat pentru Referendum au făcut-o pentru că-și iubesc copiii și doresc să-i crească în aceeași lege în care au crescut și ei, și părinții lor și bunicii lor.
Își iubesc copiii, pentru că nu își doresc să fie adoptați de către homosexuali, pentru că să fim sinceri, aici se va ajunge.
Nu am vrea ca ei să meargă la școală unde să învețe că masturbarea este cel mai plăcut lucru din viața ta și că homosexualitatea reprezintă eroismul zilelor noastre.
Ne iubim copiii pentru că nu vrem ca ei să învețe la școală că poate să aleagă să fie bărbat sau femeie și dacă părintele se opune opțiunii lor, îi poate pierde. Așa cum se întâmplă în Canada.
În momentul în care se va legaliza căsătoria între homosexuali și adopția de copii, atunci se va norma o nouă ordine socială. Și cine se va opune acestui ordin va fi ostracizat, penalizat și poate chiar închis.
În Germania sunt manuale școlare în care profesorii sunt îndemnați să-i pună pe copii să jocuri de rol: băieți în rol de fetiță, fetiță în rol de băiat. Vă dați seama ce impact are asupra copilului și zilnic să audă că homosexualitatea e cel mai important lucru pe care ar putea să-l facă?
Veți spune că copilul meu n-o să pățească asta, dar copilul celălalt o să pățească și vom trăi într-o societate în care homosexualitatea va fi un mod de viață. La fiecare ani, în Anglia, cresc cu procente bune numărul femeilor care încearcă lesbianismul. Nu că sunt lesbiene, dar încearcă. Și aceste încercări pot duce la deviații sexuale, psihologice, transformări psihologice.
A distruge familia, a lăsa pe om fără cel mai important sprijin al lui, familia, înseamnă a-l lăsa în brațele deznădejdii.
Sunt foarte multe țări care sunt cu ochii pe noi.
Mihai Făgădaru: Tu popor român ai dreptul să te autodefinești. Ai ca valoare iubire de familie, de neam, ai ca valoare iubirea de copii, atunci ieși și votează DA, căci despre tine este vorba.
Dragoș Tudorache (Dragonu): Pe 6-7 octombrie, începând de la politicieni, la intelectuali, până la stradă, la punkiști, rapperi, hippioți, oameni care mixează muzică electronică, toți care vă duceți la fest-uri, toți graff-erii să luați puțină atitudine, să mergeți să votați DA.
3 Comments
  1. Ionut Moraru says

    Nu cred ca nu mai avem 10 milione de romani. Nu cred asta. A fi roman inseamna a-ti asuma tot, traditii, credinta, lupta, greseli demnitate. TREBUIE sa faci ceva ptr neamul tau. FA ASTA SAMBATA! FII ROMAN, NU VEI AVEA SCUZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. L.C. says

    Cu siguranta mai sunt 10 milioane de romani care sa voteze „Da” ! Printre ei sunt si eu si familia mea. Doamne ajute ! Multa dragoste pentru Cedry2k si Dragonu’ ! Doi oameni care s-au reintors la dreapta credinta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php