Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Mihai Gheorghiu, despre 13-15 iunie 1990: Cei care au ucis în iunie 1990 sunt aceeași care azi controlează totul, partide, instituții, tribunale. România e prada lor. Dar vina noastră este imensă: suntem indiferenți

Mihai Gheorghiu, președintele Comitetului de Inițiativă pentru revizuirea Constituției, și-a amintit de românii uciși în zilele de 13-15 iunie 1990, în Piața Universității din București.

„Dumnezeu să-i odihnească pe cei uciși în noaptea de 13 – 14 iunie 1990! Pentru ei nu există dreptate aici, nu există justiție.
Țară vândută, țară distrusă, generații întregi împinse în afara țării. Același circ jalnic împotriva noastră, a tuturor. Noi murim pe caldarâm, ei închid dosare. Cei care au ucis în iunie 1990 sunt aceeași care astăzi controlează totul, partide, instituții, parchete, tribunale etc. Nu vor înceta niciodată să controleze, să ucidă, să vândă, să cumpere. România e prada lor. Dar vina noastră este imensă: suntem indiferenți. Chipul aproapelui nostru nu ne spune nimic, nu cheamă în noi nimic. Păcat!”, a scris el pe facebook.
Mihai Gheorghiu a fost membru al Ligii Studenților din 1990, fiind unul dintre participanții la evenimentele din acel an însângerat.
sursa: ActiveNews

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=35211

Postat de pe 13 iun. 2018. Catalogat ca Social, Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Mihai Gheorghiu, despre 13-15 iunie 1990: Cei care au ucis în iunie 1990 sunt aceeași care azi controlează totul, partide, instituții, tribunale. România e prada lor. Dar vina noastră este imensă: suntem indiferenți”

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php