ULTIMA ORĂ. Valeriu Gafencu rămâne cetăţean de onoare la Târgul Ocna! Sentinţă definitivă a Curţii de Apel Bacău.

7 1.825

c apel bacau gafencuAm primit îmbucurătoarea veste că instanţa Curţii de Apel Bacău a respins apelul formulat de Consiliul Local Târgul Ocna împotriva sentinţei Tribunalului Bacău din noiembrie 2014, prin care era anulată hotărârea de retragere a titlului de cetăţean de onoare acordat post-mortem fostului deţinut politic Valeriu Gafencu. Sentinţa este definitivă.

În acest ceas de bucurie pentru creştinii din România, se cuvine să mulţumim în mod deosebit tânărului Alexandru Costache – Fundaţia Ion Gavrilă Ogoranu, cel care a coordonat toată această acţiune în justiţie, pentru implicarea care a făcut posibil acest act de reparaţie morală şi juridică.

Cu amănunte va reveni chiar dl Alexandru Costache, cel mai în drept să vorbească despre acest proces.

Buciumul.ro

 

 

7 Comments
 1. Sorin ANDREI says

  Slava Domnului!
  Bravo, Alex Costache!
  Dar, privind poza din articol, nu poti trece cu vederea uratimea cu care i-a „pricopsit” Dumnezeu pe unii!!!

  1. IO../gerules says

   Si cu Tara cum ramane?Vi l-au dat astia pe bietul Gafencu,pe hartie,si pe balbaitul tradator si uzurpator al neamului romanesc,zis regele mihai,care va jupoae si acum,tot pe hartie,sa va ia mintile.Intrebarea este Tara,Romania a cui mai e?Cine mai moare pentru ea,Cine mai lupta pentru ea?Cine mai locueste in ea ?Ce natii mai locuesc si vor locui in Romania.Va spun eu.Cei ce l-au omarat pe Eminescu,cei ce l-au detronat pe Alexandru Ion Cuza,cei ce l-au „judecat”si omorat pe Maresalul Antonesu,cei ce l-au”judecat”si omorit ca pe un caine pe marele om de stat Nicolae Ceausescu,toate astea amintesc de judecarea si omorarea marelui om cu aura divina Isus Cristos.

 2. […] putin asa rezulta din articolul ULTIMA ORĂ. Valeriu Gafencu rămâne cetăţean de onoare la Târgul Ocna! Sentinţă definitivă a… de pe […]

 3. […] contrar a ceea ce se intampla de obicei in tara asta, citim aici […]

 4. […] ULTIMA ORĂ. Valeriu Gafencu rămâne cetăţean de onoare la Târgul Ocna! Sentinţă definitivă a… […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php