Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

ULTIMA ORĂ. Valeriu Gafencu rămâne cetăţean de onoare la Târgul Ocna! Sentinţă definitivă a Curţii de Apel Bacău.

c apel bacau gafencuAm primit îmbucurătoarea veste că instanţa Curţii de Apel Bacău a respins apelul formulat de Consiliul Local Târgul Ocna împotriva sentinţei Tribunalului Bacău din noiembrie 2014, prin care era anulată hotărârea de retragere a titlului de cetăţean de onoare acordat post-mortem fostului deţinut politic Valeriu Gafencu. Sentinţa este definitivă.

În acest ceas de bucurie pentru creştinii din România, se cuvine să mulţumim în mod deosebit tânărului Alexandru Costache – Fundaţia Ion Gavrilă Ogoranu, cel care a coordonat toată această acţiune în justiţie, pentru implicarea care a făcut posibil acest act de reparaţie morală şi juridică.

Cu amănunte va reveni chiar dl Alexandru Costache, cel mai în drept să vorbească despre acest proces.

Buciumul.ro

 

 

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=18080

Postat de pe 15 mai 2015. Catalogat ca Social, Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

7 comentarii for “ULTIMA ORĂ. Valeriu Gafencu rămâne cetăţean de onoare la Târgul Ocna! Sentinţă definitivă a Curţii de Apel Bacău.”

 1. Sorin ANDREI

  Slava Domnului!
  Bravo, Alex Costache!
  Dar, privind poza din articol, nu poti trece cu vederea uratimea cu care i-a „pricopsit” Dumnezeu pe unii!!!

  • Si cu Tara cum ramane?Vi l-au dat astia pe bietul Gafencu,pe hartie,si pe balbaitul tradator si uzurpator al neamului romanesc,zis regele mihai,care va jupoae si acum,tot pe hartie,sa va ia mintile.Intrebarea este Tara,Romania a cui mai e?Cine mai moare pentru ea,Cine mai lupta pentru ea?Cine mai locueste in ea ?Ce natii mai locuesc si vor locui in Romania.Va spun eu.Cei ce l-au omarat pe Eminescu,cei ce l-au detronat pe Alexandru Ion Cuza,cei ce l-au „judecat”si omorat pe Maresalul Antonesu,cei ce l-au”judecat”si omorit ca pe un caine pe marele om de stat Nicolae Ceausescu,toate astea amintesc de judecarea si omorarea marelui om cu aura divina Isus Cristos.

 2. […] putin asa rezulta din articolul ULTIMA ORĂ. Valeriu Gafencu rămâne cetăţean de onoare la Târgul Ocna! Sentinţă definitivă a… de pe […]

 3. […] contrar a ceea ce se intampla de obicei in tara asta, citim aici […]

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php