“Fasciştii lor sunt mai buni!” DENUNŢ PENAL împotriva lui Johannis. Declaraţiile lui Florin Dobrescu despre organizaţia nazistă a primarului Sibiului

17 2.168

1901336_10203105178941532_2029033089_nPreşedintele executiv al Partidului “Totul pentru Ţară”, Florin Dobrescu, a declarat că va iniţia un denunţ penal împotriva lui Klaus Johannis şi a Forumului Democrat al Germanilor din România, în baza Ordonanţei 31/2002 privind interzicerea organizaţiilor şi simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob. Dobrescu acuză că organitaţia condusă de actualul prim-vicepreședinte PNL şi-a asumat calitatea de continuatoare a Grupului Etnic German, organizaţie de tip hitlerist dinainte de 1944, pentru a pune mâna pe bunurile imobiliare ale acestuia din întreaga Transilvanie şi din Banat.

 “În timp ce liderul PNL, Crin Antonescu a iniţiat o lege pentru interzicerea manifestărilor şi organizaţiilor legionare, acelaşi PNL are în funcţia de prim-vicepreşedinte pe liderul unei organizaţii ce-şi asumă continuitatea unei structuri naziste. O probă de ipocrizie mai mare ca asta nu am văzut.

Grupul Etnic German in marsMişcarea Legionară, care a fost absovită de anchetele preliminare de la Nurnberg de acuzaţia de fascism sau colaboraţionism, urmează să fie interzisă, în timp ce urmaşii organizaţiilor eminamente naziste zburdă în voie şi mai sunt onoraţi şi cu demnităţi în statul român.

Voi iniţia un denunţ penal împotriva lui Klaus Johannis, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei de Urgenţă Guvernamentale 31/2002, respectiv constituirea de organizaţii de tip fascist şi antisemit. Nu eu o spun, el a asumat-o atunci când s-a declarat continuator al Grupului Etnic German. Chiar dacă a făcut asta pentru o uriaşă afacere imobiliară, Stampila Grupului Etnic German nazist de la care se revednica Klaus Ioahannisadică revendicarea patrimoniului GEG. Asta cel mult poate fi o circumstanţă agravantă.

Stampila Grupului Etnic German nazist de la care se revednica Klaus IoahannisNoi avem hotărâri judecătoreşti care atestă că nu putem fi consideraţi fascişti, şi totuşi Antonescu ne pune în ilegalitate, în timp ce PNL îi promovează pe continuatorii naziştilor, cei care i-au băgat în lagăre pe bătrânii noştri”, a mai declarat Florin Dobrescu.

Grupul Etnic German a fost o structură organizată după model hitlerist, adevărata coloană a V-a a Germaniei în România, stat în statul român în perioada celui de-al doilea război mondial. Promovau ideile rasiale şi ateismul partidului lui Hitler, desfăşurând activităţi contrare intereselor statului român, iar simbolul lor oficial era zvastica. Totul era tras la indigo după ceea ce se întâmpla la Berlin.

Document al Grupului Etnic German - Forumul Democrat - Klaus IohannisDizolvată după 1945 în baza unei prevederi a convenţiei de armistiţiu din 1944, care prevedea desfiinţarea tuturor organizaţiilor naziste şi fasciste, patrimoniul ei a fost trecut în proprietatea statului român.

După 1989, fondatorii Forumului Democrat al Germanilor din România au revendicat proprietăţile imobiliare ale Grupului Etnic German, în calitate de continuator al acestuia. Cu excepţia ziarului Justiţiarul, nimeni nu a ridicat obiecţia conform căreia aceste bunuri erau revendicate în numele unei organizaţii naziste.

Cercetătorul Victor Dogaru, autorul unei lucrări despre extrema dreaptă în România interbelică, are meritul de a fi scos din arhive documentele referitoare la Grupul Etnic German şi la caracterul hitlerist al acestuia, punându-le la dispoziţia publicului în toamna anului trecut.Stampila Grupului Etnic German nazist de la care se revednica Klaus Iohannis

17 Comments
  1. sibianul says

    Bai regatenilor , mai bine va vedeti voi de jegul ala de bucuresti . Voi comentati de Iohannis si F.D.G.R. ? Bai miticilor ce au facut astia pentru Sibiu nu o sa faceti voi pentru bucuresti. Mai bine luati exemplu de la Iohannis si FDGR ca va mananca bolile si gunoaile in bucuresti. Hai pa .

    1. Florin Dobrescu says

      Hail, sibianule! Aine maine pârţ? Das Fuehrer Johannis is nazi?
      Să luăm exemplu de la nazişti? Ce anume? Vreţi să faceţi Sibiul ce a fost Berlinul?
      De ce nu plecaţi voi în Reichul vostru, la frau Merkel, dacă nu vă place România?

    2. MI-O says

      bai desteptule , ce-a facut pt Sibiu a facut cu bani europeni,problema e alta ..omul vostru este greu de cap, asa ca pastrati-l la voi acolo si fiti voi fericiti cu prostul vostru ..sigut avem si noi aici smecherii nostri , ca primarul buc. oprescu …iti dau o lista intrega de idioti din astia… dar cum dracu se face ca nici unul nu este bucurestean …toti tarambetii vor insa sa se mute aici ….

  2. Moraru Gheorghe says

    Pentru prima data si sper sa fie cat mai multe, domnule Dobrescu va spun: VA STIMEZ!
    Mantuitorul Hristos ne spune: Dupa roadele lor ii veti cunoaste. Astfel cu aceasta initiativa aratati ca sunteti un urmas al Capitanului Codreanu.
    Nationalismul romanesc e cel aratat de Hristos, Sfantul Constantin Brancoveanu, Capitanul Codreanu, si nu hitlerismul satanic distrugator care e identic cu noua era dar sub o alta palarie.

  3. Moraru Gheorghe says

    Iar voi asazisilor nationalisti, aveti curajul sa va spuneti numele, nu fiti lasi scriind doar pseudonimul.

  4. costea says

    Este foarte interesant faptul că, dacă acum vreo trei luni chestiunea FDGR-GEG, foarte gravă, era cap de afiş în mass-media, de când cu propulsarea lui Johannis – pentru statutul său de „neamţ”, care-i conferă ab initio toate calităţile şi nici un defect… – subiectul a devenit tabu. Nu-i aşa că e frumoasă libertatea presei (cuvântului), marea (singura!) cucerire a „rivoluţiei”?!…Pe un alt plan, acela al goanei după…restituiri, continuatorii GEG-ului merg cot la cot, „şold lângă şold”, cu urmaşii evreilor din Ardeal care, pe tăcute dar cu tenacitate, recupereză bunuri imobile care au fost înstrăinate, legal, de bună voie, de către antecesori la plecarea spre Eretz Israel…Ăst’ timp, câte un idiot sibian, din bezna găunoşeniei proprii, înjură regăţenii…Reacţia, faţă de astfel de…ghermani (Sabin) deocamdată, ar trebui să fie „orbii cu orbii, vii cu vii” până la momentul când vom putea să le dăm câte un şut în…locul unde îşi ţin mintea.

  5. cristina says

    formulez rugamintea pentru domnul Dobrescu pentru a spriji actiunea. avem dovezi din care rezulta mecanismele utilizate pentru a fura imobile -institutii din Sibiu.

  6. cristina says

    solicit domnului Dobrescu daca este interesat sa ma contacteze intrucat sunt mai multe persoane interesate de acest demers. va multumesc

    1. Florin Dobrescu says

      Vă rugăm contactaţi-ne la Tel 0722749249 sau pe buciumul@yahoo.com.

  7. cristina says

    completez mesajul cu rugamintea adresata domnului DAOBRESCU sa ma contacteze pe adresa de e mail. multumesc.

  8. […] de ipocrizie pe liderul liberalilor, Crin Antonescu, acuzând: „Fasciştii lor sunt mai buni!” (http://www.buciumul.ro/2014/02/18/fascistii-lor-sunt-mai-buni-denunt-penal-impotriva-lui-johannis-de…). Chiar dacă proaspeţii succesori ai unei organizaţii naziste, pe care Europa o considera […]

  9. Dana says

    Maine, poimaine, Johannis o sa ajunga sa zica „Statul sunt eu!”. Cum adica e treaba lui daca e si primar si ministru? E treaba ta ce faci in pat cu nevasta, dar ce faci si cum faci intr-o functie publica e treaba noastra a tuturor. Si am zis bine: O FUNCTIE, nu doua, trei sau patru. El nicimacar nu are 4 functii la el in partid (presedinte vice presedinte 1 si 2 si secretar) nu a fost niciodata ministru si vrea 1 primarie 3 ministere si vicepremier tipul asta este porno le vrea pe toate si proxenet auzi la el e treaba lui, pai atunci noi suntem sclavi lui sa inteleg, si el este Calaul nazist care ne calca in picioare si ne extermina. Oricum este mare traseist mai intai in 1992 la psd apoi la PNL si negociaza acum cu PD. Patachina asta mofturoasa aceasta blonda adormita el nu are nici grad de general si nici nu a lucrat in mi sau mapn minim 10 ani si vrea sa dea ordine la generali , ce ordine daca vrea 5 functi o sa-i lase de capul lor o sa fie un dezastru. El nu a obtinut niciodata ca medie la alegerile de senator sau prezidentiale mai mult de 2% si doar in Sibiu 80% vrea acum cu 2% functie 5 de primar 3 minstere si vice premier, pai sa ase duca in germania sa-i dea aia acolo.

  10. […] ipocrizie pe liderul liberalilor, Crin Antonescu, afirmând: „Fasciştii lor sunt mai buni!” (http://www.buciumul.ro/2014/02/18/fascistii-lor-sunt-mai-buni-denunt-penal-impotriva-lui-johannis-de…). Chiar dacă proaspeţii succesori ai unei organizaţii naziste, pe care Europa o considera […]

  11. nora says

    Sper cit de curind dna sau parchetul sibiu sa de curs plingeri penale sa ne recuperam orasul furar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php