Titlul de cetăţean de onoare al Sfântului VALERIU GAFENCU a fost RETRAS mişeleşte de către consilierii locali

5 17.355

Valeriu-Gafencu1

Reuniti in sedinta vineri 21.06, consilierii locali au votat pentru retragerea titlului de cetatean de onoare a lui Valeriu Gafencu, „Sfantul Inchisorilor”.

La sedinta au participat toti cei 17 consilieri locali, aproape toti, cu o singura exceptie, au votat pentru retragerea titlului de cetatean de onoare al orasului Tirgu Ocna lui Gafencu. Nu a existat nicio abtinere.

Subiectul a fost trecut pe ordinea de zi abia la inceputul sedintei.

Sursa: tgocna.ro

De pe Saccsiv citim următoarele:

Prin “Ellie Wiesel”, REALII STAPANI AI TARII AU DECIS: Vineri 21.06, I S-A RETRAS TITLUL DE CETATEAN DE ONOARE LUI VALERIU GAFENCU

Sa ne amintim ca intr-o adresă din 8.11.2012, Institutul pentru Studiul Holocaustului în România “Ellie Wiesel” punea în vedere primăriei Târgu Ocna faptul că Valeriu Gafencu ar fi fost condamnat în 1941 pentru “activitate într-o organizaţie fascistă”, fapt apreciat de conducerea acestui institut ca fiind un act incompatibil cu normele democratice şi etice, cerând consiliului local să retragă calitatea de cetăţean de onoare al oraşului Târgu Ocna acestui sfânt al închisorilor comuniste.

In primăvara anului trecut, printr-o hotărâre a Guvernului Ponta, INSHR-EW a fost trecut din subordinea Ministerului Culturii direct în subordinea Guvernului, toate documentele oficiale ale acestui institut purtând acum antet guvernamental. De asemenea, în vara lui 2012, o altă hotărâre de guvern a conferit INSHR-EW atribuţia legală de a propune parlamentului legi sau modificări ale legislaţiei existente.

5 Comments
 1. costea says

  Cum mama dracului nu s-a putut opera la fel de pragmatic si in cazul doctoratului lui ponta,care in treacat fie spus,a colaborat cu eminenta neo-comunista nastase,in realizarea plagiatului de cea mai proasta calitate?(nume proprii cu majuscule,dar aici nu e cazul)!!!

 2. Mihail Moraru says

  Romanii basarabeni astazi continua sa fie batjocoriti de catre rusi si cozile de topor ai acestora in Chisinau si in intreaga Basarabie. Iar fratii romani au izgonit patriotul roman basarabean Valeriu Gafencu din Istoria suferintei Neamului Romanesc. Oare consilierii din Tirgu Ocna sunt atit de agramati si vinduti unor valori straine poporului roman ca sa nu cunoasca ca si Poporul evreu trebue sa-si asume responsabilitatea DEZMATULUI bolsevic asupra sutelor de milioane de oameni pe intregul glob pamintesc. Crearea Internationalelor rosii si crimele acestora au fost coordonate si de multi reprezentanti ai poporului evreu. De Revolutia Rosie din Rusia si milioanele de jertfe a acesteia in mare parte se fac responsabili multi evrei. Executorii deportarilor in masa din toate fostele republici ai URSS,Basarabia si intreaga Romanie au fost in mare parte evrei. Si azi in arhvele din Republica Moldova putem gasi multe nume de evrei,procurori si anchetatori,activisti bolsevici si comunisti,care au omorit sute si mii de romani basrabeni!! Poporul roman,inclusiv noi,romanii basarabeni, nu avem miliardele evreilor bogati din SUA pentru a plati culegerea si publicarea actelor istorice, doveditoare ale crimelor impotriva umanitatii a reprezentantilor evreu!! Dragi romani,fratii nostril de singe, noi,romanii basarabeni suntem revoltati la culme de gestul neomensc si anrtiromanesc al consilierilor locali din Tirgu Ocna, care au scuipat in memoria si jertfa romanului basarbean, Valeriu Gafencu, „Sfantul Inchisorilor”!! Cerem DREPTATE,frati romani!!!

 3. Moraru Gheorghe says

  Vrei dreptate de la dracu camarade?
  Sincer vorbind ne asteptam la asta si din pacate si la mai rele decat atat.
  Prigoana se desfasoara, iar cei care vor un trai normal decent in propria tara sa nu se astepte la laude si incurajari ci la prigoana din partea celor care se hranesc din sangele martirilor.
  Asta e Adevarul, iar dreptatea sa o lasam lui Dumnezeu, iar nationalistii sa treaca la fapte, ce nu s-a facut in 23de ani, un partid cu adevarat nationalist sa realizam.
  Altfel ramanem la vorbe.

 4. […] Gafencu, la somatia Institutului pentru Studiul Holocaustului în România “Ellie Wiesel” (link aici). Atat de mica este intelegerea si cunoasterea […]

 5. […] a Partidului „Totul pentru Ţară” şi dosarul penal deschis conducerii acestuia, retragerea prin abuz a titlului de cetăţean de onoare al oraşului Târgul Ocna pentru Valeriu Gafencu, blocarea acordării numelui lui Petre Ţuţea unei străzi din Timişoara, […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php