SUA: CRIMĂ CUMPLITĂ marca lgbT comisă de o „femeie trans”. 3 copii și 3 membri ai personalului unei școli UCIȘI

1 884

Un atac armat luni, la Covenant School din Nashville, Tennessee, a dus la moartea a trei copii, trei adulți și ucigașul. Trăgătorul a fost identificat de poliție drept Audrey Hale care se identifica drept transgender. Hale era un fost elev la școală și locuia în zona Nashville.

Șeful poliției din Nashville, John Drake, a spus: „Când ne trimitem copiii la școală, ne așteptăm să trăiască, să învețe, să se distreze și să se întoarcă din experiența din acea zi. Nu anticipăm astfel de lucruri”.

Victimele au fost identificate ca fiind Evelyn Dieckhaus, Hallie Scruggs și William Kinney, toți în vârstă de 9 ani. Victimele adulte sunt Cynthia Peak, 61 de ani, Katherine Koonce, 60 de ani și Mike Hill, 61 de ani. Koonce era șeful Covenant School din iulie. 2016 și a lucrat în zona Nashville timp de peste un deceniu. Hill era custode, iar Peak era profesor suplinitor, potrivit NBC News.

Drake a spus că a fost un atac țintit și că atacatorul se identifica un transgender.

Hale a intrat în școală prin intrarea laterală cu două puști de asalt și o armă, potrivit lui Don Aaron, directorul de relații cu mass-media al Departamentului de Poliție Metro Nashville.

Atacatorul a intrat prin împușcare uneia dintre uși, a spus Drake.

Trăgatorul a tras mai multe focuri, iar o echipă de cinci persoane de ofițeri l-a confruntat pe trăgător la sosire, doi dintre cei cinci au deschis focul. Hale a fost împușcat mortal la 10:27 a.m.

Oficialii FBI și personalul echipei SWAT au fost prezenți într-o casă din Nashville, iar vecinii au raportat că au auzit explozii. Reporterii NBC News de la fața locului au spus că ofițerii au plasat grenade la ușă pentru a intra forțat în casă.

Șeful Poliției spune că există informații conform cărora Hale avea resentimente față de școala respectivă, unde educația se face din punct de vedere creștin. Având în vedere „opțiunea” femeii de a se considera de alt gen, poliția ia în considerare ca ea să se fi răzbunat pentru că nu i s-a făcut pe plac.

Mai mult, comentatorii vorbesc despre faptul că statul Tennessee, acolo unde s-a petrecut măcelul, a luat măsuri ferme de protecție a minorilor față de ideologia transgender. Mai specific, a interzis „show-urile” cu travestiți în fața minorilor, dar și operațiile și medicația care urmărește să „ajute” la schimbarea sexului minorilor.

Evident, aceste decizii au stârnit mânia lobby-ului lgbT. De alfel, jurnalistul Andy Ngo a expus faptul că activiștii au amenințat cu moartea pe legiutorii din Tennessee, pentru măsurile adoptate.

1 Comment
  1. Moraru+Ionut says

    Toti homalăii si lesbienele sunt bolnavi mintal si trebuie tratati cu pastile. Iata dovada, in acest articol

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php