Protestele începute astă noapte vor continua astăzi începând cu ora 17:30

0 1.449

Duminică, au avut loc proteste în mai multe orașe din țară, cele mai mediatizate fiind cele de la București, Constanța, Brăila, Pitești sau Galați. Cauza au reprezentat-o nemulțumirile contra noilor restricții dispuse de autorități în vederea combaterii p(l)andemiei . Mass-media mainstream a minimizat protestele, fără a prezenta nimic, notează R3Media.

Conform unui comunicat al Jandarmeriei, proteste au avut loc în 24 de localități de pe teritoriul României. De asemenea, Jandarmeria spune că nu au existat niciun fel de incidente.

Grupurile Stare de Libertate și Legitimă Apărare, inițiatoare ale manifestațiilor, au anunțat că protestul din București va continua și astăzi, în Piața Universității, începând cu ora 17: 30.

De asemenea, tot astăzi, se anunță proteste împotriva noilor restricții în toată țara de la ora 17 în fața Prefecturilor din reședințele de județ.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php