Eveniment memorial la Alba Iulia. „Medicii în Rezistență și în temnițele comuniste”, cu participarea dr. Galina Răduleanu, fost deținut politic

0 1.066

Vă invităm la evenimentul memorial „Medicii în Rezistență și în temnițele comuniste„, care se va desfășura Duminică 7 aprilie 2024, ora 11 (după Sf. Liturghie), la Biserica Memorială „Mihai Viteazul”, din Alba Iulia, Str. Mitropolit Simion Ștefan nr. 5.

Participă:

  • dr. Galina RĂDULEANU, (fostă deținută politic)
  • Coriolan BACIU, președinte al Fundației Ion Gavrilă Ogoranu
  • Florin DOBRESCU

Evenimentul este dedicat medicilor și studenților mediciniști care s-au sacrificat în Rezistență și în temnițele comuniste, îndeplinindu-și menirea de a alina suferințele semenilor.

Dorim astfel să venim în întâmpinarea declarării de către Biserica Ortodoxă Română a anului 2024 ca „An comemorativ al tuturor Sfinților tămăduitori fără de arginți”, readucând în memoria societății românești chipurile nenumăraților medici sau studenți mediciniști care și-au sacrificat libertatea și chiar viața, acordând alinare suferințelor semenilor lor aflați în grea restriște sau luptând efectiv împotriva tiraniei ateo-comuniste.

Intrarea este liberă.

Relații la Tel./WhatsApp: +40722749249 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php