Scrisoarea lui DAN PURIC către conducătorii ROMÂNIEI de azi

2 1.345

Cunoscutul artist Dan Puric ne-a transmis următoarea scrisoare adresată liderilor țării, pe care o publicăm integral:

Sunteți, întâmplător și efemer, la conducerea acestei țări și o faceți cu stupidă iresponsabilitate, ca și cum ați fi eterni și n-ați avea nicio moștenire a trecutului și, mai ales, nicio responsabilitate a viitorului! Ați coborât țara aceasta în SUBSOLUL ființei ei și i-ați impus din propria voastră natura mică un destin istoric umil și mediocru. Ați aruncat peste bordul acestei corăbii, care se scufundă, numită România, tot ce făcea ca țara aceasta să înfrunte furtuna lumii ce-a venit peste noi. Ați aruncat și aruncați cu spaimă în apele tulburi ce ne înconjoară tot ce ați considerat că vă scufundă pe voi, cei puțini și înstrăinați de țară. Ați aruncat: CREDINȚA țării, TRECUTUL MARTIRIC și EROIC al acestui neam, de care v-ați dezis în viteză, laș și slugarnic, ca de un balast, neștiind că erau singurele lucruri care vă puteau mântui,  care vă puteau reda libertatea și, mai ales, care să vă legitimeze cu primul DREPT al unui popor, care nu este acela de a conduce, ci de a fi bine condus.

Ați aruncat bogățiile solului și subsolului acestei nefericite țări și, în aceeași măsură, fără nicio tresărire de conștiință, ați aruncat bogățiile ei sufletești, tradițiile ei, cultura ei, iar astăzi, în zilele în care vă strig cu durere, sunteți gata să aruncați în valurile furtunii murdare ce ne înconjoară, INOCENȚA copiilor noștri și, vai, deopotrivă ai voștri, acceptând să faceți la comandă străină de neam și de Dumnezeu, din grădinițe, școli, licee și universități un sinistru și cinic teren de experimentare a barbarelor ideologii și teze antropologice, ce se scurg din canalul unei lumi fără de Dumnezeu. Și astfel coparticipați din proprie inițiativă, prin trădările zilnice, prin compromisurile care v-au devenit deja organice, la cel mai sinistru proces de înrobire a românilor, în marea pușcărie globalistă, condamnând la un etern prizonierat și degenerare FIINȚA unui întreg neam și ghilotinându-i public și fără scrupule, ceea ce nici comunismul n-a reușit s-o facă, și anume MATCA SUFLETEASCĂ.

Ați aruncat la tomberonul lumii CINSTEA NUMELUI de ROMÂN! Ați violat CONȘTINȚA de SINE a acestui neam! Pe ce „biblie” ați jurat de ați putut face toate astea fără de nicio remușcare? De frică și din lașitate nu veți răspunde niciodată. Și atunci vin și vă spun eu: sunteți urmașii celor care au jucat la zaruri CĂMAȘA lui HRISTOS. Dar noi, poporul român, suntem urmașii celor care au ÎMBRĂCAT-O! Și de aceea, nu numai că ne despărțim, dar mai mult, ne vom lupta cu voi și cu o lume întreagă ca să n-o dezbrăcăm!

Ați deșertizat țara, impunându-i pervers și fără de nicio tresărire sufletească, cel mai tragic EXOD din istorie, ca pe golul rămas să vă ridicați mici imperii de cenușă dintr-o țară făcută scrum, neștiind că românul dezrădăcinat din propriul lui pământ va crea un ABIS de ABSENȚA ce vă condamnă de pe acum la o veșnică neodihnă și rătăcire, la un perpetum NOMADISM sufletesc în propria țară. Nu veți avea unde să vă puneți capul, căci pământul acesta a fost, este și va fi mormânt pentru toți, dar țărâna lui nu va acoperi nicicând TRĂDAREA voastră! Rânduri, rânduri de cruci neodihnite veți fi pe acest sfânt pământ românesc. Dar domnilor guvernanți, TIMPUL TRĂDĂRII de țară a trecut și deși ați umplut hambarele lumii cu avuția muncită cu atâta sudoare a acestei țări și noua ne-ați azvârlit spre hrană numai NEGHINA, iată că la orizontul acestui neam au răsărit din nou, neașteptat, spice de grâu curat a acestui suflet românesc mereu nedreptățit. N-aveți cum să le vedeți, pentru că aveți gândirea și sufletul procesate precum plantele modificate genetic ce și-au pierdut AMINTIREA! Dar acest neam deja se îndreaptă încet și tăcut spre ele, căci știe că de acolo, din acele spice neîntinate, își va plămădi din nou PÂINEA întru FIINȚĂ ce i-a hrănit CREDINȚA, prin care a biruit istoria!

Dan PURIC

2 Comments
  1. Ciobanu Minel says

    🙏🙏🙏🙏🙏♥️♥️♥️♥️♥️🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩🇹🇩

  2. Mihai Paul says

    Frumos spus! Dar ce folos? Toți iubitorii de țară de până acum au spus același lucru sub diferite forme. Cui prodest? În țara noastră nu mai poți să animi poporul cu astfel de discursuri. Sunt prea mulți indivizi ignoranți și nepăsători, inși pe care nu-i interesează decât propria bunăstare și care îți vor spune că nu-i doare de politică fiindcă toți îs la fel și nu s-a schimbat nimic în 33 de ani. Cunosc oameni ai căror părinți, bunici sau străbunici au făcut pușcărie politică, au luptat pe front sau au fost legionari. Ei ar trebui să fie primii care să se adune sub stindardul național și să purceadă la acțiune. În nici un caz nu se întâmplă asta. Sunt toți sătui de politică și își văd cum pot de viețile lor,de familie lor.
    Și chiar de-ar fi ca românismul să câștige, să îl avem președinte pe dl.Puric iar în parlament un partid naționalist care să aibă șansa de a guverna singur, ce-ar putea face ei pentru binele țării și spre renașterea națională? Ar da afară companiile multinaționale, ar naționaliza băncile, fabricile mici și mijlocii și ce a mai rămas din industrie? I-ar da afară pe americani din Deveselu, am ieși din NATO și UE? Ar lichida mafiile, ar reînființa fostele fabrici, ar da drumul din nou mineritului? Ar mai fi multe întrebări de genul ăsta însă nu folosesc la nimic. E frumos să ții discursuri despre adevărata stare a națiunii și să areți cu degetul pe cei care au distrus țara. Dar asta nu ține de foame, nu plătește dările și nu schimbă, în general, nimic.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php