Ce se ascunde CU ADEVĂRAT în spatele „Insurecției” de la Capitoliu din 6 ianuarie 2021?

0 637

Pentru românii obișnuiți cu mascarada loviturii de stat care a confiscat revoluția din decembrie 1989 și cu mineriadele, a fost evident de la primele secvențe că în America avea loc un scenariu murdar. Rămânea doar de identificat scopul real.

Difuzarea de către noul președinte al Camerei Reprezentanților, Mike Johnson, a noi înregistrări video și audio din 6 ianuarie reprezintă dovezi suplimentare privind regizarea de către guvernul federal a așa-zisei insurecții.

Toate părțile recunosc că președinta de atunci a Camerei, Nancy Pelosi, a refuzat o suplimentare a dispozitivului de securitate pe 6 ianuarie.

Totuși, rămâne o întrebare și mai mare pe care nimeni – nici Stânga, nici Dreapta, nici Centrul – nu par să și-o pună.

Întrebarea este: DE CE?

De ce nu a dorit Pelosi să se asigure că „Democrația este în siguranță”, astfel încât vicepreședintele Mike Pence să poată certifica votul Colegiului Electoral?

Luând toate măsurile pentru ca clădirea Capitoliului să fie în siguranță ar fi însemnat că și președinția lui Joe Biden ar fi fost asigurată.

La urma urmei, alegerile din 2020 au fost „cele mai sigure din istoria americană” – atunci de ce nu ai vrea ca acest lucru să fie certificat și aprobat fără probleme de către Congres?

Singura explicație a motivului pentru care Pelosi dorea să existe o pătrundere turbulentă în Congres o reprezintă rezultatele REALE ale votului Colegiului Electoral, dacă s-ar fi permis ca procesul să își urmeze cursul.

Senatorii Ted Cruz și Josh Hawley, între alții, făcuseră deja tapaj contestând rezultatele alegerilor în mai multe state cheie.

Și exista o posibilitate semnificativă ca Pence să întârzie certificarea pentru câteva săptămâni, pentru a examina importantele dovezi ale falsificărilor de voturi și fraudelor.

De unde știm că vicepreședintele SUA avea puterea de a opri certificarea? Ei bine, pentru că dreptul funcției de vicepreședinte al SUA de a face acest lucru a fost MODIFICAT de un vot în Congres, la relativ scurt timp după evenimentele din 6 ianuarie 2021.

De ce ai vrea să schimbi ceva care nu există?

Astfel, la vremea respectivă, Pelosi era conștientă că o oprire a procedurilor de certificare a votului din Colegiul Electoral ar fi dus la o anchetă.

Iar o anchetă ar fi adus în atenția opiniei publice aspectele din alegeri care fuseseră acoperite de toată presa corporatistă.

Ar fi fost dezvăluit ceea ce s-a petrecut CU ADEVĂRAT în cele trei zile suplimentare de deschidere și numărare a voturilor la scrutinul din 2020.

Iar mitul „celor mai sigure alegeri din istoria americană” s-ar fi spulberat pentru toți cei din țara aceasta și din lumea întreagă.

Mai ales motivul pentru care s-a adunat o mulțime de zeci de mii de oameni.

Patrioții din Washington DC au venit să transmită un mesaj foarte important: „Stop Fraudei!”.

Acțiunea lui Pelosi – ca și inacțiunea ei – au distras atenția de la acest mesaj. Ea a RECENTRAT atenția opiniei publice asupra cuvântului „INSURECȚIE” pentru a-l împiedica pe președintele Donald Trump să revină la Casa Albă, ca urmare a votului real înregistrat în alegerile din 2020.

Iar Stânga continuă această mascaradă pentru a-l împiedica pe Trump să ajungă la Casa Albă și în 2024.

Cu fiecare zi care trece, devine tot mai evident că cele mai rușinoase două stigmate recente de pe obrazul Americii sunt alegerile prezidențiale furate din 2020 și încarcerarea patrioților care și-au exercitat dreptul garantat de Primul Amendament de a se exprima liber, contestând rezultatul alegerilor.

Fraudarea alegerilor a permis promovarea de către Stânga a „transformării fundamentale” a țării, care includea încarcerarea fără cauțiune, nici proces, a celor de care administrația tiranică voia să se descotorosească.

Ce urmează?

Dacă nu realizează că povestea prezentată de Stânga în privința evenimentelor din 6 ianuarie 2021 nu a fost decât o perdea de fum care să acopere adevărata insurecție ce avusese loc la alegerile din 3 noiembrie 2020 – atunci America va trebui să se pregătească pentru o repetare a scenariului la alegerile din 5 noiembrie 2024.

Albin Sadar  American Greatness

traducere: ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php