Dan PURIC, în dialog cu Claudiu TÂRZIU: „Desprinderea de CREDINȚĂ provoacă rătăcirea poporului”

0 579

Actorul și regizorul Dan Puric a criticat starea teatrului românesc, despre care a spus că este „băgat la terapie intensivă” de către Uniunea Europeană, într-un dialog cu președintele CNC al AUR, senatorul Claudiu Târziu.

„Teatrul, în România, este sedat, este băgat la terapie intensivă de principiile UE. Abia mai pâlpâie.

Sunt texte patologice, este un spațiu unde se poate întâmpla orice, pornografia are statut de manifestare liberă ca să infesteze matca sufletească a acestui popor. Se poartă comedioare de doi bani, stand-up-ul este practicat de persoane de o vulgaritate maximă”, a declarat Dan Puric.

Regizorul a continuat cu criticile la adresa Uniunii Europene, despre care a afirmat că „ucide libertatea” și s-a întrebat cu ce drept vin anumite organizații să vorbească românilor despre toleranță.

„Au venit mizeriile astea de dincolo să ne învețe cu toleranța? Ai vreun bunic care a vândut sclavi? Ai vreun bunic care a făcut doctrina comunistă? Și-atunci cum vii tu, de-acolo, să mă înveți pe mine? Că poporul român e atât de îngăduitor că era să iasă din istorie”, a explicat artistul.

Dan PURIC a mai subliniat și faptul că: „desprinderea de credință provoacă rătăcirea poporului”.

via R3Media

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php