Claudiu Târziu: Guvernul Cîțu a practicat TERORISMUL DE STAT. TOȚI vinovații trebuie aduși la bară și judecați

0 1.208

Senatul a votat favorabil pentru ridicarea imunității senatorului PNL, Florin Cîțu, ca urmare a solicitării DNA pentru începerea urmăririi penale în cazul său, acuzat de abuz în serviciu în dosarul vaccinurilor anti-C19.

În favoarea ridicării imunității parlamentare au votat 90 de senatori, iar două voturi au fost împotrivă.

Senatorul Claudiu Târziu (AUR) l-a acuzat pe Florin Cîțu că a practicat „terorismul de stat”, informează Rost Online.

„Noi nu am avut de-a face cu un vaccin, ci cu un ser. Nimeni nu știa ce poate să provoace acest ser.

Guvernul Cîțu a practicat terorismul de stat, a încercat să ne vaccineze cu forța, iar milioanele de „vaccinuri” contractate nu au fost o obligație de la UE sau nu ar fi trebuit să acceptăm o astfel de obligație, când este vorba despre sănătatea românilor.

Noi, AUR, am reușit, cu ajutorul românilor, să oprim această nenorocire.

Ne aducem aminte de domnul Cîțu cum se numea Superman. Cîțu a participat la un exercitiu planetar din pozitia de decident în statul roman, împreună cu toți cei care i-au asigurat Cabinetul și cu președintele Iohannis.

Domnul Cîțu nu este singurul vinovat, este doar capul caracatiței, toti vinovații trebuie adusi la bară, să dea explicații și să fie pedepsiți, dacă sunt găsiți vinovați de justiția română.

Românii așteaptă dreptate!

Domnul Cîțu a îndatorat țara masiv, a îmbolnăvit lumea și înfricoșat pe toată lumea și a făcut o afacere majoră pe pielea noastră, a tuturor. Merită și trebuie să dea socoteală!”, a spus senatorul Claudiu Târziu, președintele CNC AUR, conform sursei citate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php