Familia Malone, în România: Pandemiile, folosite ca un catalizator al Noii Ordini Mondiale, în care o birocrație administrativă nedemocratică vrea să dețină controlul total asupra lumii – Agenda 2030, un manifest socialist totalitar

0 1.321

. Robert Malone a postat pe blogul său discursul excelent rostit de soția sa, Jill Glasspool Malone, la Summit-ul Internațional Crisis, organizat în România pe 18 și 19 noiembrie 2023, la Palatul Parlamentului. Mai jos oferim traducerea discursului său: 

Fiecare națiune din lume are propria sa cultură, propriile structuri de guvernare, propriile tradiții, proprietăți, granițe și popoare. Trebuie să păstrăm diversitatea și suveranitatea națiunilor și culturilor.

Prin sincronizarea la nivel global a răspunsului în domeniul sănătății publice din partea statelor membre ale Organizației Națiunilor Unite, au fost acordate noi puteri ONU și organizațiilor sale cu prețul pierderii suveranității naționale. Aceste reglementări aplicate în mod universal și acordurile multilaterale au dus la înființarea unui stat administrativ extins, globalizat.

Deși această acaparare a puterii are loc de multe decenii, criza covid a acționat ca un accelerator pentru a armoniza acordurile internaționale care promovează ONU ca guvern mondial.

Organizația Națiunilor Unite s-a transformat într-un Leviatan. Diversele sale acorduri și obiective au scopul să dicteze de la nivel central chestiuni legate de economia lumii, migrație, „sănătatea reproductivă”, sistemele monetare, ID-urile digitale, mediu, agricultură, salarii, modificările climatice, sănătatea mondială și alte programe globaliste conexe.

Mai precis, acestea sunt obiectivele unei organizații care urmărește să impună o economie planificată globalizată, nu ale unei organizații axate pe pacea mondială, încetarea războaielor sau pe apărarea drepturilor omului!

Această ONU își propune să reglementeze fiecare aspect al vieții noastre personale și naționale. Face eforturi pentru a reduce și elimina suveranitatea națională în întreaga lume și, prin urmare, pentru a reduce diversitatea, tradițiile, religiile și identitățile noastre naționale.

ONU are parteneriate și acorduri strategice cu țările membre, precum și cu alte organizații globaliste precum Fundația Bill și Melinda Gates, Banca Mondială, CEPI, GAVI, Organizația Mondială a Comerțului, Uniunea Europeană și Forumul Economic know.

Un exemplu despre modul cum funcționează Națiunile Unite.

FEM și ONU au semnat un acord strategic și un parteneriat în 2019. Amintiți-vă că FEM susține „capitalismul părților interesate”, prin care parteneriatele private acționează pentru a controla guvernele.

FEM a dezvoltat în 2020 un plan prin care să folosească criza COVID pentru a axa guvernanța globală în jurul problemelor sociale, printre care schimbările climatice – iar acest plan a fost numit Marea Resetare.

FEM este o organizație comercială care reprezintă cele mai mari corporații din lume. Organizația exploatează în mod repetat tehnologii disruptive pentru a susține oportunitățile de creștere economică pentru membrii săi corporativi. FEM a fost creat în special pentru a promova puterea economică a membrilor elitei globale, cunoscute și sub denumirea de „clasa miliardarilor”.

Având în vedere că FEM direcționează bani către Națiunile Unite prin acordul lor strategic din 2019, cine gestionează conflictele de interese aferente acestui parteneriat? Unde este transparența?

ONU are sub conducerea sa 14 organizații specializate, implicate în guvernanța globală, inclusiv Organizația Mondială a Sănătății sau OMS.

Niciuna dintre aceste organizații nu respectă Carta inițială a ONU, care era axată pe încetarea războaielor, promovarea păcii mondiale și a drepturilor omului.

ONU și-a construit puterea în tăcere ani de zile înainte de pandemie prin diferite acorduri și tratate. De exemplu, „Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă” este un exemplu recent al unui astfel de acord. Agenda 2030 este un tratat care are obiectivul „transformării lumii noastre” și a  fost adoptată în 2015. Acest tratat a conferit Organizației Națiunilor Unite o poziție de birocrație guvernamentală globală ce-și servește propriile interese.

Agenda 2030 are 17 obiective și 169 de ținte, care variază semnificativ ca sferă și subiect, dar aproape toate aceste obiective afectează în mod direct guvernanța mondială.

Iată doar câteva exemple din Tratatul Agenda 2030. De astfel de lucruri ar trebui să se preocupe Organizația Națiunilor Unite, sau aceste probleme este mai corect să fie abordate în politicile națiunilor suverane?

ONU are sub conducerea sa 14 organizații specializate, implicate în guvernanța globală, inclusiv Organizația Mondială a Sănătății sau OMS. Niciuna dintre aceste organizații nu respectă Carta inițială a ONU, care era axată pe încetarea războaielor, promovarea păcii mondiale și a drepturilor omului.ONU și-a construit puterea în tăcere ani de zile înainte de pandemie prin diferite acorduri și tratate. De exemplu, „Agenda 2030 pentru Dezvoltare Durabilă” este un exemplu recent al unui astfel de acord. Agenda 2030 este un tratat care are obiectivul „transformării lumii noastre” și a fost adoptată în 2015. Acest tratat a conferit Organizației Națiunilor Unite o poziție de birocrație guvernamentală globală ce-și servește propriile interese.

Agenda 2030 are 17 obiective și 169 de ținte, care variază semnificativ ca sferă și subiect, dar aproape toate aceste obiective afectează în mod direct guvernanța mondială.Iată doar câteva exemple din Tratatul Agenda 2030. De astfel de lucruri ar trebui să se preocupe Organizația Națiunilor Unite, sau aceste probleme este mai corect să fie abordate în politicile națiunilor suverane?

Suntem deciși să protejăm planeta de degradare, inclusiv prin consum și producție durabile, gestionând în mod durabil resursele sale naturale și luând măsuri urgente împotriva schimbărilor climatice.”

„să se asigure o ocupare deplină și productivă a locurilor de muncă și muncă decentă pentru toate femeile și bărbații.”

„eliminați legile, politicile și practicile discriminatorii”

„Adoptați politici, în special politici fiscale, salariale și de protecție socială și obțineți treptat o mai mare egalitate”

„Facilitați migrația și mobilitatea oamenilor în mod organizat, sigur, regulat și responsabil.”

„Până în 2030, asigurați identitate legală tuturor, inclusiv înregistrarea nașterilor.”

„Aceasta este o agendă de o amploare și o importanță fără precedent. Este acceptat de toate țările și este aplicabilă tuturor…”

Agenda 2030 este în esență un manifest socialist totalitar. Acestea și multe alte declarații puternice cu privire la reducerea drepturilor naționale se regăsesc în acest Tratat al Națiunilor Unite.

ONU a semnat acorduri strategice cu cele mai mari organizații, corporații și puteri mondiale pentru a-și realiza viziunea utopică despre lume.

Aceasta este o Nouă Ordine Mondială, în care oficiali nealeși au controlul. Aceasta înseamnă că tu și cu mine vom fi conduși de o birocrație administrativă nedemocratică a ONU. Aceasta este o formă de totalitarism invers. O ordine mondială bazată pe o economie planificată; care este, în esența sa, atât socialistă, cât și totalitară.

La începutul pandemiei, ONU – prin substitutul ei, OMS, a declarat că este nevoie de un pașaport global de vaccinare și a oferit îndrumări ample țărilor membre pentru a standardiza pașapoartele pentru vaccinare la nivel mondial.

Drept răspuns, liderii G-20 au emis în 2022 o declarație, în care au susținut dezvoltarea unui standard global privind vaccinarea pentru călătoriile internaționale și stabilirea de „rețele globale digitale de sănătate”, care să fie construite în baza pașapoartelor digitale existente de vaccinare anti-COVID-19.

În iunie 2023, a fost anunțată o nouă inițiativă între UE și OMS pentru cooperare strategică în chestiuni de sănătate globală. Acest acord urmărește:

„să susțină un sistem multilateral robust care să aibă în centrul său Organizația Mondială a Sănătății și să fie spijinit de o Uniune Europeană puternică”.

Deși nu a reușit să gestioneze criza COVID, OMS caută acum să obțină mai mulți bani și putere pentru a controla toate aspectele sănătății și vieții noastre. Aceștia intenționează să modifice Reglementările Internaționale de Sănătate pentru a gestiona „prevenirea, pregătirea și răspunsul la viitoare pandemii”, incluzând urgențele de orice tip în domeniul sănătății publice. Aceasta înseamnă un rol major pentru OMS în guvernarea directă, spre deosebire de un rol bazat pe recomandări.

Aceste schimbări sunt bazate pe adoptarea globală a „pașapoartelor pentru vaccinare” de către G-20. Aceste pașapoarte vor colecta și vor conține date sanitare private și vor permite supravegherea, urmărirea și controlul persoanelor și a populațiilor din întreaga lume. Pașapoartele vor include date nu numai despre vaccinul COVID-19, dar și despre toate vaccinurile [a căror administrare va fi cerută]. Va deveni un pașaport digitizat mondial – care va include și informații personale despre sănătate pe care Națiunile Unite nu au dreptul să le acceseze.Declarația comună a G20 privind pașapoartele de vaccinare și viitoarele pandemii este despre modul în care vor fi gestionate viitoarele pandemii:„Recunoaștem importanța standardelor tehnice și a metodelor de verificare comune, în cadrul IHR (2005), pentru a facilita călătoriile internaționale fără întreruperi, interoperabilitatea și recunoașterea soluțiilor digitale și non-digitale, inclusiv dovada vaccinărilor.Susținem dialogul internațional și colaborarea continuă cu privire la stabilirea de rețele globale digitale de sănătate în care oamenii să aibă încredere, făcând parte din eforturile de consolidare, prevenire și răspuns la viitoarele pandemii, rețele care trebuie să se bazeze pe succesul standardelor și al certificatelor digitale covid-19 existente.”

G-20 lucrează, de asemenea, cu Fondul Monetar Internațional (agenția financiară a ONU), Banca Mondială și Banca Reglementelor Internaționale pentru a oficializa utilizarea în sisteme bancare a monedelor digitale ale băncii centrale. Banca Reglementelor Internaționale se referă în mod specific la „perturbarea cauzată de Covid-19”, fiind folosită ca justificare pentru a crea monede digitale ale băncii centrale.Pandemia a permis liderilor mondiali să-și consolideze puterea administrativă globală, prin birocrația administrativă a ONU, sub pretextul rezolvării problemelor de sănătate publică. Sănătatea publică a fost folosită pentru a obține controlul asupra pașapoartelor, călătoriilor, activităților bancare, mediului și economiei internaționale. Aceasta este o încălcare gravă a dreptului individului la intimitate, a suveranității naționale și a Cartei ONU.Este doar o chestiune de timp până când aceste pașapoarte de vaccinare vor fi cuplate cu monedele digitale ale băncii centrale. Apoi pașapoartele vor putea fi folosite pentru a interzice celor nevaccinați sau altor disidenți politici să efectueze călătorii sau să-și utilizeze propriii bani.

Pandemia a permis liderilor mondiali să-și consolideze puterea administrativă globală, prin birocrația administrativă a ONU, sub pretextul rezolvării problemelor de sănătate publică. Sănătatea publică a fost folosită pentru a obține controlul asupra pașapoartelor, călătoriilor, activităților bancare, mediului și economiei internaționale. Aceasta este o încălcare gravă a dreptului individului la intimitate, a suveranității naționale și a Cartei ONU.

Este doar o chestiune de timp până când aceste pașapoarte de vaccinare vor fi cuplate cu monedele digitale ale băncii centrale. Apoi pașapoartele vor putea fi folosite pentru a interzice celor nevaccinați sau altor disidenți politici să efectueze călătorii sau să-și utilizeze propriii bani.

Odată ce pașapoartele internaționale, monedele digitale ale băncilor centrale, aspectele economiei planificate impuse de Agenda 2030 a ONU și amendamentele OMS la RSI vor fi implementate, bazele pentru o Nouă Ordine Mondială vor fi asigurate. Un stat administrativ global, a cărui putere centrală revine ONU, va deveni o pânză de păianjen de reguli, reglementări, acorduri și tratate, în care indivizii și națiunile vor fi prinse ca muștele.

Această nouă guvernanță globală va fi practic imposibil de biruit. Este doar o chestiune de timp până când suveranitatea națională va fi total de domeniul trecutului. Aceasta este o realitate, dacă nu ne luptăm pentru a opri această nebunie.

Din acest motiv, această putere [dictatorială] a Organizației Națiunilor Unite trebuie expusă și redusă.

Globaliștii care urmăresc să-și avanseze agendele folosesc modelul Uniunii Europene, în care regulile și reglementările împiedică suveranitatea națională, pentru a construi un sistem de control la nivel mondial.

Cu toții trebuie să luptăm la nivel local, național și internațional împotriva acestei preluări [a puterii noastre]. Trebuie să folosim instanțele, corpurile noastre legislative, mass-media, protestele publice și puterea suveranității noastre naționale și de stat pentru a împiedica o astfel de evoluție. Dacă niciuna dintre aceste strategii nu va funcționa, va fi nevoie ca țările individuale să se retragă din Noua Ordine Mondială a ONU pentru a rămâne libere.

Să lucrăm împreună pentru a menține suveranitatea noastră personală și națională pentru generațiile viitoare. Nu este necesară și nici acceptabilă o Nouă Ordine Mondială, iar noi, popoarele și guvernele noastre suverane, trebuie să respingem fără echivoc această preluare a controlului de către globaliști.

Sursa: ActiveNews

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php