DICTATURA SISTEMULUI! Cenzura CNA va ajunge și în online

1 645

Mircea Toma (numit în CNA cu sprijinul USR), a declarat, la Prima News, că instituţia, care se ocupă de emisiunile TV şi Radio, de câteva luni s-a modificat legea, pentru a transpune o Directivă a Uniunii Europene, şi extinde astfel reglementările şi asupra spaţiului digital.

”Suntem în plin proces de adaptare a normelor de utilizare a acestei legi, în ceea ce priveşte legislaţia secundară, Codul audiovizual, ca să vedem cum putem să îl aplicăm şi în ce măsură se potrivesc normele pentru televiziune pentru audiovizualul de pe diversele platforme folosite frecvent în România, Facebook, Youtube şi Instagram”, a explicat Toma.

”Probabil că în viitorul apropiat, CNA va deţine o calitate specială, de ”trusted partner” de partener investit cu o încredere mai consistenţă, în aşa fel încât atunci când reclamă CNA-ul, reacţia Youtube să fie mai promptă”, a precizat Mircea Toma.

N.n.red. Buciumul: culmea ironiei este că acest M.Toma, care își ascunde pe biografia de pe wikipedia arborele genealogic, atât numele părinților cât și cel al bunicilor lipsesc, cu ani în urmă era „mare militant” împotriva cenzurii,și a aparut chiar și în videoclipul piesei „Jos CENZURA”, alaturi de personalitati ale presei și muzicii de la acea vreme…

sursa: România Unită

1 Comment
  1. Moraru+Ionut says

    MIRCEA TOMA ARE DOUA DEFECTE MAJORE CARE IMBINATE AU CREAT UN MONSTRU. PRIMA CA E BAIAT DE GENERAL DE SECURITATE. A DOUA CA E JIDAN.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php