După 33 de ani de la CĂDEREA comunismului, mesaje bolșevice și drapelul URSS au fost afișate la așa zisul marș al „mândriei” sodomite

1 1.415

Sâmbătă, 29 iulie, la București a avut loc Marșul homosexualității sau „Pride” (Mândrie). Evident, manifestarea a fost prezentată în culori roz de majoritatea presei, evitându-se imaginile care ar putea strica povestea despre „pace, diversitate și toleranță”.

La evenimentul la care a luat parte și Andrew Noble, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii (foto), au fost surprinse cadre care cu-adevărat șocante.

Printre acestea, a fost defilarea prin centrul capitalei României a steagului Uniunii Sovietice, colosul comunist de care România s-a eliberat acum 33 de ani. Iată, că după 33 de ani, steagul odios al URSS a fost readus pe străzile Bucureștiului, de către activiștii LGBT, cu susținerea Marii Britanii și a Statelor Unite ale Americii.

După cum se poate vedea, în imagini, mesajele și simbolurile comuniste, au abundat. Și asta prin locurile unde au murit oameni pentru eliberarea de această ideologie.

Dar manifestanții nu s-au mulțumit doar cu atât. Au existat mesaje favorabile separării copiilor de părinți, precum cel de mai jos.

Altele au fost pur și simplu obscene.

via R3Media

Anul acesta, mai mult decât oricând până acum, a devenit evidentă relația dintre „paradele” anuale și doctrina comunistă

Tolerarea și incurajarea prezenței steagurilor și mesajelor de sorginte comunistă, la un protest despre „drepturi”, e de natură să arate oricui adevărata față a acestei mișcări, semnalează tinerii de la Honor et Patria.

Nu a fost niciodată vorba despre „drepturi” ci doar despre distrugerea ordinii și logicii sociale. Ce au incercat fără succes ideologii comunismului: distrugerea societății tradiționale și înlocuirea ei cu o distopie creată de minți bolnave, se încearcă din nou acum, sub o alta formă.

via ActiveNews

N.n. Redactia Buciumul: la această „parada a mândriei” au contribuit și membri ai partidelor USR și REPER…

1 Comment
  1. Vasile Zarnescu says

    Eu am adus la zi și am dezvoltat lozinca lui Marx astfel: PROLETARI DIN TOATE ȚĂRILE, UNIȚI-VĂ ȘI ANIHILAȚI TALMUDISMUL!
    Vedeți aici: https://www.incorectpolitic.com/eliminarea-unor-clisee-asa-zis-marxiste/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php