OFERTA LIBRĂRIEI REZISTENȚA. CĂRȚILE MEMORIEI

0 673

Ca urmare a atacării site-ului nostru, Pagina Lirăria Rezistența este in reconstructie. În acest moment, se lucrează la refacerea pe o altă platformă a librăriei. Asta înseamnă că Librăria va fi indisponibilă încă un timp.
Vă oferim mai jos lista cu titlurile publicațiilor disponibile la Librăria Rezistența, precum și prețurile lor. În cazul în care doriți să comandați cărți, o puteți face pe adresa de mail buciumul@yahoo.com sau prin SMS/WhatsApp la nr. +40722749249, specificând: numele și prenumele, adresa de livrare, cărțile dorite și nr de exemplare, precum și mijlocul de livrare, după caz: Poșta Română sau Fancurier. Bucureștenii pot ridica cărțile și de la sediul Fundației Ion Gavrilă Ogoranu, cu un telefon prealabil pentru a stabili întâlnirea.
Vă mulțumim că sunteți alături de noi și rămâneți conectați la activitățile noastre, urmărind www.ogoranu.ro, www.buciumul.ro, Facebook.com/Ogoranu, Youtube.com/@ogoranu, precum și www.libraria-rezistenta.com după ce aceasta va fi repusă în funcțiune.
Urmăriți această pagină, căci urmează diversificarea ofertei noastre! Și nu uitați: cumpărând de la Librăria Rezistența, susțineți Fundația Ion Gavrilă Ogoranu pentru a funcționa!https://libraria-rezistenta.com/

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php