Cum arată și cum se manifestă toleranța stângii

1 1.014

Știți, cu siguranță, cum stânga se consideră a fi stindardul libertății, a toleranței, a incluziunii și cum ne acuză pe noi că am fi intoleranți și ne îndeamnă să fim mai buni, să acceptăm diferențele și să îmbrățisăm aberațiile promovate de ei. Doar că una e teoria și cu totul alta e practica. Și, ca de fiecare dată, când e vorba să dea examen la toleranță ei reușesc să-l rateze cu brio.

În SUA, în decurs de două zile, în două universități, una din Albany, New York, a doua din San Francisco, California, stânga și-a arătat adevărata față.

La universitatea din Albany, New York, o organizație a studenților conservatori a avut programată o dezbatere a cărui invitat a fost Ian Haworth, un scriitor conservator. Dezbaterea nu a avut nici o șansă. Grupurile de studenți radicali au invadat sala de dezbateri și au început să scandeze tot felul de profanități. Pentru că așa se manifestă stânga, ei nu se încumetă la dezbateri, la discuții civilizate, pentru că nu au argumente.

Uitați-vă la fețele lor și spuneți-mi că nu vedeți diavolul.

Și ca să nu fie nici un dubiu asupra afilierii lor, protestarii au rupt și o Biblie.

În același timp, pe coasta vestică a SUA, la universitatea din San Francisco era programată o dezbatere pe tema participării în sporturile feminine a persoanelor trans, adică a bărbaților care se cred femei. Aici a luat cuvântul Riley Gaines, fostă campioană universitară americană la înot. Nu a avut nici o șansă. Hoardele de studenți radicali au tăbărât pe ea nu doar verbal, au trecut chiar la violențe fizice. Riley Gaines a trebuit să se baricadeze într-o încăpere unde a stat timp de trei ore înainte de a putea părăsi clădirea.

Cam așa arată libertatea de expresie pe care o visează stânga. Ai dreptul să vorbești doar dacă ești de acord cu ei, altfel ești abuzat. Noi ar trebui să știm, exact la fel era în România pe vremea comunismului. Pe hârtie aveam toate drepturile, inclusiv libertatea de exprimare, în realitate aveam doar dreptul de a fi de acord cu directivele PCR.

de Dragoș Doran RostOnline

1 Comment
  1. Moraru+Ionut says

    De aceea era bun KKK, mai rădea din gunoaiele astea prajite de bolsevism pe creier.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php