REVOLTĂTOR! Liceul ”Mircea Vulcănescu” din nou în obiectivul Institutului Wiesel! Presiuni la adresa conducerii pentru schimbarea numelui instituției. Podul.ro demască rușinoasa campanie

2 2.816

Ziarul Podul.ro dezvăluie abuzuri ieșite din comun comise, se pare chiar de Institutul Elie Wiesel, la adresa corpului profesoral al Liceului Mircea Vulcănescu din București. Se pare că directorul Alexandru Florian și restul conducerii INSHR-EW nu s-au liniștit niciodată după încercarea eșuată, din 2017, de a schimba numele Liceului Mircea Vulcănescu. Reamintim că, în vara anului 2017, Institutul Holocaustului a făcut presiuni, fără succes, pentru schimbarea numelor mai multor străzi și instituții de învățământ din România. La acea dată, Fundația Ion Gavrilă Ogoranu a reușit să coalizeze, în jurul unei petiții publice, personalități și organizații ale societății civile precum și mii de cetățeni, reușindu-se oprirea demersurilor Primăriei Sector 4 de modificare a numelui Liceului Mircea Vulcănescu.

Acum, aflăm din Podul.ro că demersurile s-au reluat, din direcția aceluiași Institut, însă printr-o altă metodă, mult mai perfidă. Este vorba chiar de folosirea conducerii liceului, în urma unor presiuni venite atât de la Institutul Wiesel, cât și de la Primăria Sectorului 4, al cărei primar, Băluță, s-a remarcat și în 2017 prin excesul de zel de care a dat dovadă în executarea solicitărilor primite de la INSHR-EW.

Citiți detaliile acestei afaceri scandaloase pe Podul.ro.

2 Comments
  1. Moraru+Ionut says

    Evreii nu au ascultat niciodata decat de ciomag. Istoria umanitatii a dovedit-o.

  2. IO...gerules says

    Sa traiasca Itic Strul si sa se darame Mircea Vulcanescu.Cine sant astia doi?Pai umul e Ciobanul mioritic,iar celalat e canilii de pripas ramas prin Romania care da se muste cu orice ocazie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php