„Voi fi alături de camarazi, la Marșul Normalității!” Mesajul lui Florin Dobrescu de solidarizare cu acțiunea Noii Drepte

0 1.413

„Voi fi și anul acesta alături de camarazii de la Noua Dreaptă și îndemn pe toți prietenii să se implice în susținerea Marșului Normalității. Ne vedem sâmbătă 9 iulie, ora 13, în Piața Victoriei!”, a scris Florin Dobrescu, secretarul Fundației Ion Gavrilă Ogoranu, într-o postare pe Facebook, preluată de mai multe platforme on-line.

“Sunt 17 ani de când, cu o consecvență demnă de apreciat, Noua Dreaptă și liderul ei, avocatul Tudor Ionescu, organizează Marșul Normalității în aceeași zi cu parada propagandei homosexuale, ca o replica a bunului simț în fața exhibării ostentative a păcatului. Este și aceasta o formă de mărturisire a valorilor creștine și a punctului de vedere al Bisericii lui Hristos în fața unei adevărate ofensive propagandistice vădit anticreștine și nu în ultimul rând antinaționale.
Pentru că, așa cum subliniam mai sus, este vorba în primul rând de o propagandă. De o ideologie, construită pe aceeași dialectică marxistă care a zămislit și stalinismul, al cărui tăvălug sângeros este actualizat în prezent de siloviki-i de la Kremlin. Doar că marxismul de rit occidental, trotzkist, are abilitatea de a utiliza, ca vectori ai propagandei sale, teme ridicate forțat la rangul de probleme esențiale ale societății, transformîndu-le ridicol în cauze de fond ale societății de azi. Scopul însă rămâne același: ofensiva împotriva așezărilor străvechi ale civilizației creștine europene și de pretutindeni.
Creștinii nu luptă împotriva homosexualilor, ci a păcatului în sine. Cu atât mai mult, avem îndatorirea de a ne împotrivi promovării programatrice a păcatului și propagandei prin care acesta ajunge să fie prezentat ca o virtute, în cadrul unui întreg proces de bulversare a scării de valori la nivelul societății.
În ultimă instanță, totul se reduce la o chestiune politică, sau mai exact ideologică.
Acei oameni minunați, care la cumpăna veacului trecut au îndrăznit să se opună, inclusiv cu arma în mână, comunismului stalinist, au luptat și s-au sacrificat în primul rând pentru Libertate. Pentru libertatea tuturor. Dar libertatea nu înseamnă anarhie morală și socială, or tocmai aici se insistă în a se face o periculoasă confuzie de către cercurile Stângii.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php