Ministrul Bode, la raport în Parlament. Ce funcție deține Raed Arafat în cadrul DSU?

0 1.771

ACTUALIZARE ORA 20:30 Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, nu s-a prezentat la dezbatarea programată pentru luni, în Camera Deputațiilor, în cadrul căreia ar fi trebuit să clarifice informația privind funcția deținută de Raed Arafat în cadrul DSU.

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, este așteptat, luni, în Parlament, să răspundă la solicitarea Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) privind clarificarea informației referitoare la funcția deținută de Raed Arafat în cadrul Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU).

Pe ordinea de zi a Camerei Deputaților, luni, 11 aprilie, începând cu ora 17.30, este programată dezbaterea politică inițiată de grupul parlamentat AUR și intitulată „Calitatea deţinută de domnul secretar de stat Raed Arafat în cadrul Departamentului pentru situaţii de urgenţă”.

Solicitarea AUR a fost făcută în contextul în care în spațiul public a apărut informația potrivit căreia Curtea de apel Alba Iulia a constatat că Raed Arafat nu este reprezentantul legal al DSU și, în consecință, nu poate semna acte juridice în numele și pe seama DSU.

sursa: RostOnline

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php