Comemorarea eroilor parașutați de aviația militară americană va avea loc pe 30.10.2021 la Jilava

4 1.078

Comemorarea anuală a luptătorilor anticomuniști parașutați de aviația militară americană între 1951-53 și executați la Fortul 13 Jilava, alături de susținătorii lor locali, va avea loc sâmbătă 30 octombrie 2021, ora 11, la Crucea Parașutiștilor din spatele Fortului 13 Jilava (platoul de deasupra Văii Piersicilor).

Cu tristețe anunțăm că, în ceea ce privește vizitarea Fortului 13 Jilava, ca urmare a restricțiilor sanitare în vigoare, dată fiind necesitatea tranzitării zonei de protecție specială a actualului penitenciar, anul acesta vizitarea Fortului se va face doar cu 18 persoane care nu au mai vizitat până acum obiectivul, lista fiind deja completată.

Asigurăm pe toți cei care doresc să viziteze Fortul 13 Jilava că îi vom înscrie pe o listă centralizată și, în ordinea respectivă, îi vom include în grupuri de vizitare în perioada următoare, îndată ce se vor găsi posibilități, în condițiile restricțiilor acestei perioade dificile.

Comemorarea și vizitarea Fortului 13 vor avea loc în condițiile prevăzute de reglementările legale în vigoare în această perioadă.

Pentru orice informații, participare la eveniment, mass-media etc.: Florin Dobrescu, Tel. 0722749249, e-mail: ogoranu@gmail.com.

Fundația Ion Gavrilă Ogoranu // Asociația Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei

4 Comments
 1. IO...gerules says

  Frumos si se poate spune chiar patriotic,desi toata povestea cu parasutatii deatunci dovedeste un act marsav al jidanilor americani impotriva neamului romanesc.Dar despre comemorarea mortilor din spitalele tip grajduri,despre comemorarea miilor de vaccinati cu forta impotriva unui virus care nu reactioneaza la vaccin …..,comemorarea copiilor din scoli si din catunele parasite chiar si de Dumnezeu nu spunti nimic domnilor?

 2. IO...gerules says

  Si as mai adauga unca un mic… amanunt,despre distrugerea industriei si agriculturii romanesti dupa lovitura criminala de stat efectuata de gasca celor dela putre astazi,care arunca cu virusi peste populatie nu spuneti nimic domnilor.Cred ca buciumul buciuma si cu note mai proaspete ale nenorocirilor neamului nostru.Voi ii dati cu sarmanii nostrii ingeri care s-au dus impinsi in flacarile iadului de aceiasi gasca ce astazi loveste poporul roman din toate partile.Despre aste buciumati domnilor asurzitor sa sparga si boltile cerului ca poate Pronia cereasca isi va amintii si de bietii roamini,care au fost primii crestini in indumnezeirea cea adevarata.

  1. Alexandru Mihail says

   Postam și despre fărădelegile actuale. Comemorările sunt fixe și le vom face anual câte zile ne va da Dumnezeu, în memoria eroilor și a bătrânilor mărturisitori pe care am avut privilegiul să-i cunoaștem. Nu tot ce postăm sau ce comemorăm trebuie să fie identic cu părerile dumitale. Sunt destule gazete stipendiate de dușmanii neamului românesc de atacat…

 3. IO...gerules says

  Aveti dreptate,.media de informatii e plina,aproape saturata,de vipere colcaitoare de incultura dar cu un naduf grotesc,care manjesc frumusetea,tihna si viata minunatului popor roman.Antidotul acestei stari de fapt aproape mortale pentru biata Romanie se afla numai in indemnul jidanesc ;Hai la lupta cea mare,rob cu rob sa ne unim…E greu,e foarte greu acum in conditiile in care pauperizarea Romaniei de catre”neamul de sub luna/Neam urat,perfid si sangeros”,a pus mana lor mrdara pe toate parghiile economice,sociale si politice ale neamului nostru.Un Horia,sau un Avram Iancu,sau un Tudor Vladimirescu sau un….se va naste in mod sigur din stihiile in care a fost inlantuita tara unui neam milenar mucitor,inovator,respectuos si mandru in fata lumii”.Din durere s-a nascut Electra”Din durere se nac izbanzile.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php