Iohannis, demolat de scriitorul și teologul Cristian Bădiliță: Un mediocru provincial care a tomberonizat PNL, a îngropat procesele Revoluției și Mineriadei, iar apoi a ridicat statuia antiromânului Brukenthal în buricul Sibiului

0 1.102

În contextul în care lui Klaus Iohannis i-a fost acordat, din rațiuni de neînțeles, Premiul Carol cel Mare, cel mai important premiu politic european, scriitorul, teologul și traducătorul Cristian Bădiliță atrage atenția, pe pagina de Facebook a domniei sale, că șeful statului este un mediocru provincial care a tomberonizat PNL, a îngropat procesele Revoluției/Mineriadei și a ridicat statuia antiromânului Brukenthal în buricul Sibiului. 

”Politețurile Occidentului. Mă bucură faptul că premiul Carol cel Mare al orașului Aachen, cel mai important premiu politic european, a fost atribuit unui cetățean român, fie chiar și președinte al unei republici nelegitime/ de origine stalinistă. 

Dar cum să mă bucure atribuirea unui asemenea premiu (primit de Havel, de Papa Francisc) lui Klaus Iohannis? Un mediocru provincial fără vreun merit aparte, care a îngropat procesele Revoluției și Mineriadei și care în 8 ani a bifat două isprăvi mari și late: instalarea statuii antiromânului Brukenthal în centrul Sibiului și tomberonizarea PNL. 

Aflu că la Cotroceni s a adunat popor mîndru și deștept pentru ovații cu prilejul atribuirii premiului. Nu mă mir. M aș fi mirat dacă s ar fi adunat în Piața Universității la moartea eroinei Doina Cornea sau a lui Paul Goma”.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php