Nu ratați! Dr. Călin Georgescu – live, în seara aceasta, pe Facebook!

3 1.662

Organizată de Asociația Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei, emisiunea live de azi, ora 19,30, îl va avea ca invitat pe dr. Călin Georgescu, expertul român în dezvoltare durabilă.

Fost raportor ONU pe probleme de securitatea mediului și fost președinte al Clubului de la Roma, aripa europeană, este singurul român care a elaborat un proiect de țară pentru România, http://proiectdetara.ro/, un proiect al trezirii conștiinței naționale, care repune Roamânia pe “calea neamului”.

Invitatul nostru a avut șansa de a-i cunoaște pe mulți dintre luptătorii anticomuniști care au supraviețuit temnițelor și a mijlocit ca istoriile lor să devină cunoscute, vorbind despre eroismul acestor români în cadrul congreselor, forumurilor internationale găzduite de instituțiile din care a făcut parte.

De asemenea, a susținut un număr mare de conferințe în țară, prin care a adus în atenția publicului valorile și crezul pentru care s-au jertfit antecesorii noștri.

Suntem onorați să îl avem ca invitat și să ne numărăm printre susținătorii domniei sale, dintre care îi aducem aminte pe regretații Constantin Iulian, supraviețuitor al Experimentului Pitești și pe Gheorghe Jijie, luptător anticomunist și fost deținut politic.

3 Comments
 1. Moraru Ionut says

  Din pacate nu stiti cine este Calin Georgescu. Lup imbracat in blana de oaie scos din joben ca sa absoarba zona nationalista. Studiati-i biografia, istoricul, apartenenta. Dupa ce lumea a fost prostita cu Iohannis pentru ca „”ciuma rosie”, acum va fi prostita cu Calin Georgescu „pentru ca Iohannis” . Membru in Clubul de la Roma, membru in guvernele Romaniei si de dreapta si de stanga si de toate culorile. Functii mari in toate organizatiile masonice globaliste din care face parte. Ne gadila auzul spunand vorbe pe care ne face placere sa le auzim, ne inflacareaza cu idei in care credem noi dar care pentru el sunt o poezie invatata.
  Este singurul care are un proiect de tara? Eu cred ca e gresit mai stiu unul care a avut un proiect de tara si tara nu l-a vrut. Inapoi la vorbele Capitanului: nu de programe avem nevoie ci de caractere. Nu poti fi si cu slanina in pod si cu sufletul in rai. Asta e strict comentariul meu. Mai departe….nu pot decat sa va doresc mult succes!

  1. Dan says

   „Moraru Ionut > Din pacate nu stiti cine este Calin Georgescu. Lup imbracat in blana de oaie scos din joben ca sa absoarba zona nationalista. Studiati-i biografia, istoricul, apartenenta.”…..
   Imposibil sa nu se stie cine e Calin Georgescu, din moment ce i se face reclama atat de calduros chiar in articol : „Fost raportor ONU pe probleme de securitatea mediului și fost președinte al Clubului de la Roma, aripa europeană,…..”
   Oricum, exacta si la obiect replica dvs …

 2. IO...gerules says

  Nu se stie.In istoria noastra sant cateva exemple de excelenta nationala,romaneasca.Vlad Tepes,copil fiind,era zalog la turci.Daca tatal sau calca stramb pe cararea birurilor catre Poarta Otomana,el era decapitat.Nu s-a intamplat asta,dar tanarul vultan de Carpati a invatat dela acestia nu numai limba lor ci si lupta si siretlicurile luptei,pe care le-a folosit cu succes,datorita mintii,curajului si dragostei sale pentru neamul sau,in perioada sa de Domnie,perioada care a coplesit istoria lumii.Asa ceva s-ar putea intampla si cu Domnul Calin Georgescu.Alexandru Ioan Cuza a musinat printre masoni,dar a dat neamului romanesc prima Tara Romaneasca,prima armata organizata si primul Regulament Organic,care s-a numit Constitutie.Cu el s-a impamantenit dreptatea in lumea gheseftarilor navalitori,prinsi cu Ocaua mica.Nu-l cunosc pe acest vlastar romanesc,dar,nu stiu dece,cred ca poate fi primit cu multa incredere in fruntea nevoilor neamului nostru.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php