Washington: Memorialul Victimelor Comunismului a fost vandalizat

3 1.868
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 101400216_3212802272105661_5200801380767367168_o-276x600.jpg

Noaptea trecută a fost vandalizat Memorialul Victimelor Comunismului din DC. Directorul executiv al Victims of Communism Memorial Foundation, Marion Smith, a făcut o declarație pe Twitter în această după-amiază: „Nu promovezi dreptatea distrugând memorialul îbnchinat de țara noastră victimelor celui mai mare genocid din istoria omenirii, celor uciși de partidele comuniste aflate la putere.” Vinovații nu sunt cunoscuți încă. Dar memorialul a mai fost vizat de grupurile extremiste socialiste si antifa și cu alte ocazii, arată reprezentanții Fundației Memorialul Victimelor Comunismului pe pagina Facebook a instituției.

3 Comments
  1. Adrian says

    Afro-americanii, ca și țiganii de la noi, sunt greu de integrat într-o societate normală. Sigur că sunt excepții dar nu reprezentative la marea masă. Se complac în rahatul în care trăiesc, se autocompătimesc, autovictimizează. Oricum, violența împinsă până la crimă de către polițiști nu are nici o justificare. Din cauza nivelului redus de educație sunt și ușor manipulați. Adevărul este că totuși în USA rasismul e la el acasă. Mă indignează tupeul cu care americanii vor să dea lecții de democrație la alții. Răul nu poate fi înlăturat decât numai prin Dragoste, adică Dumnezeu în Sfânta Treime.

  2. Moraru Ionut says

    Ce pedeapsa mai mare sa iti dea Dumnezeu, decat sa te faca si negru si comunist?

  3. IO...gerules says

    NU afro amerricanii au facut asa ceva ci iudeo-jidanii ,copii lor salbatici crescuti,unii,nu toti, in”lumina”Talmudului.Cine a adus comunismul in lume?Afri-americanii?Cine a facut revolutia criminala franceza?,afro americanii,cine a adus comunismul in Rusia,si-n Europa de est?Afro-americanii.Haida de.Urmasii lor,injectati prin educatie cu ura,cauta sa stearga urmele inaintasilor lor criminali.Spuneti lucrurilor pe nume in numele solului divin care se numeste Donald Trump.O clica evreiasca care se vrea stapana lumii .Cea care se afla si in spatele si-n interiorul fiecarei masti purtate de prostime in toata lumea.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php