Dan Puric: „Oculta a dat ordin. Taie-le,…, şi credinţa!”

4 1.164

„E clar că ordinul internaţionalist de la tovarăşii ăia albaştri globalişti… au zis: Taie-le, bă, şi credinţa! Ascunde-i! E clar că oculta a dat un ordin. Domnule, li se va întoarce împotrivă.” a declarat actorul şi regizorul Dan Puric in cadrul unei emisiuni difuzată sâmbătă seara la Realitatea Plus.

Noi acuma suntem toţi arestaţi şi deportaţi în propria noastră ţară. Că aşa vrea Bruxelles-ul şi vor tovarăşii de dincolo. Ne-au băgat o botniţă.

Este pentru prima dată când sfinţii emană microbi. Eu ştiam că parlamentarii sunt vectori de infecţie“, a spus Dan Puric, în emisiunea de la Realitatea Plus, cu puţin timp înaintea slujbei de Înviere.

Referindu-se la reacţia Bisericii Ortodoxe Române privind impunerea de restricţii pe timpul stării de urgenţă, Dan Puric consideră că a procedat foarte bine, evitând provocările ce ar fi putut apărea ulterior.

”Biserica a reacţionat foarte bine, foarte înţelept. Că-ţi lipseau două babe la altar care ziceau «A început COVID-ul în România». Cum a fost la Colectiv. Haimanalele alea abia se pregăteau cu «Jos Biserica, Jos Patriarhul!». Dacă ei sunt hrăniţi.

Noi nu vorbim aici de bacterii, noi vorbim aici de imunitatea poporului român. Tot ce am spus aici face parte din imunitatea poporului român“, a afirmat Dan Puric.

4 Comments
 1. Marian says

  Domnul Puric , fara suparare dar , vorbeste gura fara el ! Care ” credintza ” , despre ce credintza poate fi vorba in cazul unor oameni care asteapta Craciunul sau in cazul acesta Pastele , si-si face planuri despre ce paranghelii vor face in acele zile ?!? Mai multa credinta au aia de le spunem pagani , decat avem noi romanii cei intai crestinati de catre Sf. Andrei . Credinta ? Vorba goala ! Mucenicii nostrii au facut suprema jertfa pentru un popor de idioti !

  1. Ion Olaru says

   CNSAS-ul baietilor care zic ca studiaza arhivele de la Secu’, musai sa-si faca datoria si sa faca publice listele cu turatorii, nici ca sa nu facem pacate, dar nici sa ne creada prea prosti cei care ne-au turnat. Sunt multi care au facut ani grei de temnita, pentru c-au fost turnati de ticalosi.

   1. Pui de dac says

    Cnsas-ul s-a discreditat atata timp cat tine pe statul de plata ( platit din banii romanilor) pe unul ca madalin hodor (care a insultat memiria victimelor oribilului experiment de la pitesti pus la cale de iudei in frunte cu nicolsky ca razbunare impotriva Miscarii si in ultima instanta pt a batjocori Sf Taine ale Bisericii Crestine…

 2. Pui de dac says

  Dan Puric ar merita mai multa mai multa recunostinta . E singura persoana publica , ce si-a asumat sa vorbeasca peste tot despre martirii neamului singurul care vorbeste despre oculta si atacurile care se dau asupra credintei si neamului romanesc. A fost foarte apropiat de fostii detinuti politici. Drept rasplata este atacat din toate partile nu numai de presa globalista neomarxista ci si de unii crestini si de site-uri ortodoxe. Asa dandu-i in cap si singurei voci care s-a ridicat din randul laicatului ortodox, pana si in situatia de azi cand oculta ne -a lasat fara Sf Taine, nu vom realiza nimic niciodata…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php