Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Tinerii secui sunt învățați să jure credință Ungariei

 

Tinerii,care dupa terminarea liceului se  inrolau in armata si depuneau juramant de credinta Tarii in care traiau ,tot asa si tinerii secui invata sa manuiasca arme intr-o tabara de Husari din judetul Covasna.Acesti copii invata sa lupte sub drapelul Ungariei.Aceasta tabara este finantata din fonduri publice,scrie Dan Tanasa pe blogul sau.In articol se precizeaza ca” In perioada 4-10 august a.c. la Castelul Mikes din Zăbala, județul Covasna,are loc o tabara,, traditionala ,, in care tinerii secui sunt invatati sa jure credinta Ungariei,si sa manuiasca armele si sa laude faptele de arme ale inaintasilor care au luptat la 1848-1849.

Consiliul Judetean Covasna si Primaria Targu Secuiesc,impreuna cu Uniunea Maghiară de Păstrarea Tradiţiilor Husarilor şi Militarilor din Ungaria, sprijină desfășurarea unei tabere de husari la Castelul Mikes din Zăbala

Uniunea Maghiară de Păstrarea Tradiţiilor Husarilor şi Militarilor din Ungaria este o organizaţie civilă înfiinţată în 1991. Scopul principal este îngrijirea tradiţiilor milităreşti maghiare, prin asta întărirea conştiinţei maghiare, sentimentul de dragoste de patrie, aprecierea valorilor naţionale, şi să contribuie la educaţia de apărare a patriei.

Această asociație este una de utilitate publică în Ungaria. Activitatea de specialitate a organizaţiei este sprijinită prin parteneriate de către Ministerul Apărării, Armată, Ministerul Agriculturii din Ungariei.

sursa Cotidianul

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=41646

Postat de pe 10 aug. 2019. Catalogat ca Social, Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Un comentariu for “Tinerii secui sunt învățați să jure credință Ungariei”

 1. UDMR-ul asa zisul partid din Romania,dar anti romanesc,este o organizatie straina pe teritoriul Romaniei care sapa la groapa de inmormantare a acesteia.Romanii nu vad acest lucru?UDMR-ul trebue scos din tara si anulate ,oprite toate subventiile ungurilor si evreilor de peste hotare,acordate acestei organizatii,acestui cancer in inima Romaniei.Romanii nu trebue sa se intrebe daca e partid sau ONG.Afara,in Ungaria,sau in Israel.Pe meleaguri straine Romaniei sa lupte impotriva romanilor.Ajunge.Astfel secuii,cati or zice ei c-au mai ramas,vor tacea si nu vor mai fi cumparati de Seoros,evreu din Ungaria,bolnav de Globalizare.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php