COMUNISMUL CU FAȚĂ… AMERICANĂ. FACEBOOK interzice pe GOGU PUIU (trimis de serviciile secrete americane în România comunistă, în 1947) și rezistența anticomunistă dobrogeană…

1 673

UPDATE 1.07.2019. De cateva minute contul Facebook Florin Dobrescu a fost deblocat, probabil in urma cererii de revizuire a sanctiunii, trimisa de mine alaltaieri. Multumesc acelor functionari care s-au aplecat asupra conținutului postarii incriminate, constatând ca era o postare strict istorică, biografica, fara nici un fel de accente propagandistice sau care sa conțină mesaje de ură.

de Florin DOBRESCU

Îmi amintesc de un banc care spunea așa: „Ce înseamnă USA?” „Uniunea Sovietică Ailaltă.”

Din SUA, în anul 2019, compania Facebook sancționează utilizatorul Florin Dobrescu pentru postarea pe pagina Fundației Ion Gavrilă Ogoranu a unei postări cu biografia lui Gogu Puiu. Atât. Un articol cu caracter eminamente istoric. Sancțiunea: blocarea contului pt 30 zile.

Paradoxul face ca Gogu Puiu să fi fost trimis, în 1947, chiar de serviciile secrete americane, într-o misiune în România comunistă, pentru a organiza Rezistența anticomunistă. 

Un paradox la fel cu acela prin care, pentru activitatea mea pe tărâmul perpetuării memoriei Rezistenței anticomuniste, de ani de zile, sunt marginalizat, izolat, blocat pe plan profesional, interzis la televiziuni, interzis în sălile publice ale Primăriei Capitalei, evitat cu prudență de instituțiile statului, supus unei campanii de denigrare, fiind acuzat fără temei de fascism și antisemitism. Mediul on-line a rămas practic singura posibilitate de publicitare a activității mele de promovare a Memoriei. Memoriei autentice. Nu trunchiate. Nu cenzurate. Nu falsificate, așa cum dorește Institutul Elie Wiesel din cadrul Guvernului, televiziunile Securității, Administrația Prezidențială, Comisia Europeană …

Un paradox, asemenea celui prin care, după 45 de ani de așteptare a americanilor, sub jug comunist, și încă alți ani de luptă pentru smulgerea din toxica orbită a Moscovei, sub hărțuielile regimului Iliescu, ne-am trezit parteneri cu o Americă devorată de cancerul neomarxist si de o Europă occidentală sedusă de un comunism bleumarin și de ideologia corectitudinii politice. O lume care l-a alungat pe Dumnezeu pentru a-l înlocui cu nebunia nefirescului și descompunerii morale.

Ion Gavrilă Ogoranu și Gogu Puiu sunt din nou nume tabu, Rezistența în general e un subiect de evitat, pentru apartenența politică a 70% din combatanții ei.

Nu mai departe de 2 săptămâni în urmă, o altă companie din SUA, Google, a închis fără nici o explicație sau vreun aviz, canalul video al portalului media Buciumul de pe Youtube.

Felicitari, tovarășe Mark Zukerberg! „Lupta de clasă se ascute, tovarăși!” Iar eu mă simt tot mai mult ca în 1949, nu în 2019… Ce urmează, căci cu dosarele penale deja suntem obișnuiți?

Pregătiți-vă, iubiți camarazi, de o nouă etapă în viața noastră. Internetul nu ne mai vrea… Se apropie vremea catacombelor. Doar acolo vom mai putea fi găsiți de cei ce îi caută pe martirii noștri… Așa cum le șade bine unor strigoi, în progresismul acestui secol al luminilor stinse…

P.S. Progresiștilor care vor sări să mă acuze și pe mine ca sunt filorus și putinist, le recomand să consulte materialul publicat de mine ieri, ca protest față de ofensa nemăsurată adusă poporului român de Ambasada Rusiei la București, care a postat pe pagina sa Facebook un articol în care prezenta ocuparea de către URSS a Basarabiei si Bucovinei drept un act de dreptate si o eliberare a acestor provincii de sub ocupația românească…

A fi conștient de pericolul Rusiei, nu înseamnă sa accept să tac și să nu mai mărturisesc adevărul istoric despre Rezistența anticomunistă, crimele comunismului și autorii acestora. Indiferent de etnia lor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment
  1. IO...gerules says

    Din pacate traim intr-o realitate crunta.Rezultatele revolutiei t.s este tot mai mult folosite impotriva omului ca fiinta de omenie,adica a omului dorit de Dumnezeu.Internetul,din zi in zi,este tot mai mult controlat in mod,deja brutal,de catre cei ce au puterea financiara a lumii.Singurul scop al acestora este obtinerea suprematiei asupra Terei,folosind toate mijloacele care le stau la dispozitie,cu multa obraznicie,fara morala ci doar cu singurul discernamant care tine de atingerea visurilor lor fara calauza dumnezeiri:stapanirea totala a planetei in care ei sa aibe deciziile de viata si de moarte ale umanitatii.Exact ca in lagarele de concentrare fasciste ale asa zisului Reich german care de fapt era hitlerist-iudaic,nu german.Fascistii s-au continuat cu comunistii si actualmente cu democratii,toate aceste forme politice sant impotriva omenirii.Ce va fi?…oamenii poate se vor trezii din dependenta drogului numit DEMOCRATIE si vor pune in mod serios mana pe bata sau pe inteligenta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php