VIDEO George Simion și colegii lui de campanie au fost loviți și alergați de extremiștii maghiari

0 508

 

Candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion, a postat vineri un video pe pagina sa de Facebook în care le cere ajutorul oamenilor să sune la poliție pentru că a fost atacat împreună cu alți doi colegi de campanie de către „extremiștii maghiari”. Cei trei au fost fugăriți de un grup de oameni rău-intenționați. George Simion a declarat că insoțitorii lui au fost loviți.

Atenție! Colegii mei, colegii mei de campanie au fost loviți și sunt bătuți și sunt târâți pe jos. Suntem trei oameni din campanie, din campania noastră. Eu am fugit, am fost alergat de extremiști maghiari și colegii mei de campanie. Acești extremiști aleargă după mine în momentul ăsta pentru că eu sunt pe Drumul Județean Harghita și au sărit zece extremiști magiari să îmi ia telefonul și să ne alunge de aici. Este incredibil! Incredibil! Au venit mai multe mașini de extremiști maghiari și ne aleargă din propria țară, practic. Nu o să fug, m-am dat mai încolo ca să spun ce se întâmplă aici. Vor să îmi fure telefonul ca să nu am comunicații cu voi. Vă rog, chemați poliția! Suntem la Cimitirul Internațional din Valea Uzului. Chemați poliția aici pentru că suntem trei oameni din campanie, eu, Cosmin Iosub și Mihai Armaș și suntem alergați. Vine o mașină acuma după mine. Să vedeți distracție, aici. Vine o mașină ca să îmi ia telefonul. să vedeți și dumneavoastră comportament din partea unor brute. Vă rog, chemați poliția pentru că acești extremiști vin după mine. Uitați!”, a declarat George Simion într-un video postat pe Facebook.

 Amintim că aceste acțiuni au loc după ce crucile a zeci de eroi români amplasate de Primăria orașului băcăuan Dărmănești în Cimitirul Internaţional al Eroilor Valea Uzului au fost profanate, după cum arată fotografiile postate de un grup de inițiativă maghiar. Un articol în limba maghiară postat pe un site maghiar, semnat de ”un grup de activiști anonimi” susține că respectivii activiști au acoperit crucile eroilor români, catalogate drept ”amplasate ilegal”. Acestea au fost acoperite cu saci negri de gunoi și bandă adezivă.


sursa:Podul.ro

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php