Tabăra de haiducie Nicolae Dabija

1 438

Tabăra de haiducie Nicolae Dabija

TREZESTE EROUL DIN TINE!

Pret de trei zile, vom gusta o picatura din rigorile si austeritatea vietii in rezistenta din muntii Romaniei, pe care si-au asumat-o luptatorii anticomunisti.

Instructorii-coordonatori ai taberei sunt militari cu o vasta experienta in teatrele de operatii din Africa si Orientul Mijlociu si vor fi alaturi de dumneavoastra spre a va ajuta sa va insusiti tehnici de autoaparare, elemente de prim ajutor, topografie si orientare, scoala de noduri/matelotaj, construirea unui adapost si a diverselor tipuri de capcane pentru animale.

Veti invata sa utilizati corzi si alte elemente naturale pentru traversarea de obstacole dificile, descompunerea de forte, construirea capcanelor si tehnici de salvare.
Componenta teoretica ce va aborda subiecte ca: marile agresiuni naturale si termodinamica supravietuirii, calea virila si viziunea tactica, autonomia si rezilienta, va fi intotdeauna regasita in exercitii practice desfasurate in aer liber.

Un aspect important al taberei vizeaza reinnoirea contactului cu mediul natural, depasirea pragului de confort obisnuit si recapatarea increderii in fortele proprii, de aceea participantii vor dormi sub foi de cort sau sub cerul liber. Exceptie fac doamnele si domnisoarele, care, la alegere, vor putea dormi in corturi.

Varsta minima de participare este 14 ani.

Pentru inscrieri: asociatia.gogupuiu@gmail.com

Partener media: Airsoft Romania

1 Comment
  1. Octavian B says

    Da, tabara de impostori care mimeaza nationalismul. Si crestinismul
    multi dintre ei fiind alogeni

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php