Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Notre-Dame: Pompierii au salvat coroana de spini a Mântuitorului

Coroana de spini purtată de Mântuitorul Iisus Hristos a fost salvată din incendiul de la Catedrala Notre-Dame.

Anne Hildago, Primarul Parisului, a transmis pe contul de Twitter un mesaj de mulțumire adresat tuturor celor care au participat noaptea trecută la operațiunile de stingere a incendiului.

„Mulțumesc pompierilor din Paris, poliției și agenților municipali, care au realizat în această seară un lanț uman formidabil, pentru a salva odoarele de la Notre-Dame. Coroana de spini a Mântuitorului, tunica Sfântului Louis și alte câteva odoare importante se află acum într-un loc sigur”, a spus Hildago.

Sfintele relicve ale Pătimirilor Domnului aflate la Catedrala Notre Dame din Paris sunt: o părticică din Crucea Mântuitorului Hristos, un piron al Pătimirilor şi Sfânta Coroană de Spini.

Sfânta Coroană de Spini a fost cercetată de multe ori de comisii formate din medici, fizicieni, chimişti. Cele mai multe dintre acestea confirmă autenticitatea relicvei. Ea poartă veneraţia a cel puţin 16 secole de creştinătate.

sursa:Doxologia

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=39697

Postat de pe 16 apr. 2019. Catalogat ca Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php