Monica Radu, în scaun rulant, mamă a trei copii, Marșul pentru viață 2019: „Aici este bucuria de a sărbători viața”

0 675

 

Monica Radu este o mamă din București, care-și crește cei trei copii din scaunul rulant. Redăm cuvântul Monicăi Radu la Marșul pentru viață 2019 – „Unic din prima secundă” pe 23 martie 2019 la București.

„Mă bucur mult să vă văd în număr atât de mare, pentru că ce este aici se numeşte Bucurie. Bucuria de a sărbători viața!

M-am întrebat de ce sunt invitată să vorbesc în fața dumneavoastră. Şi m-am gândit că, de fapt, nu am decât competența practică de a vă spune că orice este posibil. Orice este posibil. În momentul în care le faci pe-ale lui Dumnezeu, toate celelalte se adaugă. Nu e atât de greu să creşti un copil. Nu e atât de greu!

Cred că toți, dacă aveți inima deschisă, să dați seama că o viitoare mămică, o mămică are lumina harului în jurul ei. E o fantă de har care o înconjoară. Vreau să vă spun că pentru mine harul acesta continuă să se simtă în momentul în care copiii mei mă îmbrățişează.

Sunt 21 de ani de când am avut un accident şi mă aflu în situația aceasta. Am hotărât că ceea ce mă defineşte ca om este capacitatea femeii de a naşte, maternitatea. Şi copiii mei au fost asumați din primul moment. Şi ei sunt acum la Marşul pentru viață în Câmpina, acolo unde au mers cu colegii lor şi cu prietenii lor. În ultimii ani au tot participat. Şi ceea ce m-a motivat şi să nu fiu cu ei a fost să pot spune că, dacă vorbim de 23 de milioane de avorturi, şi dacă ne gândim că ne plângem copiii care pleacă din țara asta şi nu se mai întorc, şi, totodată, nu-i primim pe cei care vor să se nască aici, ar trebui să găsim o soluție să împiedicăm cercul acesta.

Vă mulțumesc că sunteți toți aici!”

sursa:Stiri pentru viata 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php