Comunicatul NAȚIONALIȘTILOR FRANCEZI despre revoluția VESTELOR GALBENE

3 741

Am primit la Redacție, din partea dlui Yvan Benedetti, liderul Partidului Naționalist Francez, următorul comunicat pe care îl dăm publicității:

Paris, 10 decembrie 2018

Vestele Galbene: Revendicările Naționaliștilor

Comunicat de presă

Revoluția Vestelor Galbene este expresia unei nemulțumiri latente care nu aștepta decât să se manifeste. Este trezirea adevăratei Franțe, a țării reale, care a fost sufocată de decenii, deposedată de istoria sa, batjocorită și ignorată de instituțiile sale. Suferințele poporului sunt consecința unei politici de distrugere a națiunilor europene prin sărăcirea generalizată, aservirea maselor și invazia imigranților, care provoacă un genocid etnic al albilor. Această revoltă reflectă o criză profundă a modelului societății de consum. Ea este, deasemenea, consecința unui sistem de guvernare întemeiat pe aroganță și dispreț. Aroganța jefuitorilor financiari, a bancherilor vorace, a acestui Stat profund ilegal.

Pentru a ieși din această criză profundă, naționaliștii cer:

 • demisia lui Emmanuel Macron;
 • un guvern de salvare națională;
 • schimbarea radicală a politicii pe baza revendicărilor naționaliste, dintre care cele mai importante sunt:
 • revenirea la moneda franceză, Francul;
 • ieșirea din Uniunea Europeană;
 • refacerea casei noastre, Franța, ceea ce se traduce prin sloganul „stăpâni la noi acasă” în toate problemele, fie că sunt de ordin economic, financiar sau politic.

Macron vrea “să traversăm strada”. Chichi! – îi răspund Naționaliștii. Cu vestele galbene, cu francezii, să trecem strada, mergem la Palatul Elysee!

Naționaliștii francezi

Nota: Em. Macron și-a bătut joc de șomerii francezi afirmând că “în Franța, pentru a găsi de lucru e suficient să traversezi strada”.

3 Comments
 1. Ionut Moraru says

  Foarte corect. La gunoi cu puţoiul Macron, bancherii lui, jido-masonii si Soros prietenul sau. Si la gunoi si cu Europa cu doua viteze a lui Junker (omul fara bcalaureat luat) si in general cu bucata de rahat numita ..UE. Europa trebuie sa fie a statelor nationale. Europa trebuie sa fie a crestinilor nu a barbarilor africani.
  Macron nu mai poate ramane. Chiar daca aresteaza 50.000 de oameni pe zi, tot razboi civil va fi in Franta. S-a terminat cu el , s-a stins lumina. Le-a strans cureaua pana le-a iesit limba, de-un cot, asa cum au facut si Ciolos si Boc la noi. Murea lumea in casa de foame si nu iesea nimeni pe strada atunci in Romania.
  Francezii nu se mai regasesc in Franta de azi. Sunt straini in tara lor ca majoritatea celor din Occident. Sunt umiliti si batjocoriti de politicile jidanesti bestiale.
  Adio Macron!

  1. Gogu says

   Oare Romania cand se va trezi la realitate, sa confiste totul de la hotii romani si straini, sa isi ia soarta in propriile maini ?!?!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php