Părintele Nicolae Bordașiu – Prezent!

1 339

„Ca o lacrimă de sânge a căzut o stea”… A plecat la Domnul și Părintele Nicolae Bordașiu, luptător anticomunist, deținut politic în perioada 1955-1964, după 7 ani de viață clandestină sub urmărirea Securității pentru o condamnare la 20 ani în contumacie, pentru activitate în rezistența anticomunistă.
După eliberare a fost nevoit să presteze munci mult sub pregătirea sa, până când, în 1968, întâlnirea cu Patriarhul Iustinian i-a deschis calea hirotonirii și a studiilor de doctorat. În urma părintelui Nicolae Bordașiu rămâne amintirea unui blând învățător și păstor de suflete, care a îndrumat generații întregi pe calea credinței și a iubirii, convertind suferința și umilința în lumina videcătoare a aflării lui Hristos.
Dumnezeu să îl odihnească în pace.
Părintele Nicolae Bordașiu! Prezent!

Fundația Ion Gavrilă Ogoranu

Președinte: Coriolan Baciu


FOTO: Părintele Bordașiu la Ziua Națională a martirilor din temnițele comuniste, 14 mai 2018, Piața Revoluției, manifestare organizată de Fundația Ion Gavrilă Ogoranu și alte organizații partenere.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php