Buciumul – Publicaţie de informaţie şi atitudine naţionalistă

Parteneriatul civil, în varianta CNCD, altă inițiativă ce nu a fost supusă dezbaterii publice

Nu știu dacă ați văzut noua ediție a parteneriatului civil, în varianta CNCD, Accept și Florin Manole.

Fără a discuta pe fond, una dintre problemele acestei variante este că e împinsă în Parlament fără o consultare cu societatea civilă și cu reprezentanții cultelor religioase. CNCD și Accept reprezintă interesele a doar 0.05% dintre români – în condițiile în care 92% dintre românii care au participat la Referendum au votat DA pentru păstrarea definiției Căsătoriei între un bărbat și o femeie. Și peste 75% dintre români susțin căsătoria între un bărbat și o femeie, conform ultimei cercetări PEW (89%, conform unui alt sondaj, realizat de CURS, în vară).

Imagini pentru dohotaru weather underground

A doua problemă este că printre susținătorii acestei forme de parteneriat, care reflectă agenda radicală LGBT, se găsesc nume precum cel al fostului deputat USR Adrian Dohotaru, asociat Tinerilor Mânioși de la Cluj. Tinerii Mânioși reprezintă una dintre grupările cele mai radicale de stânga din România, cu un mesaj virulent anti-creștin și anti-Biserică.

Adrian Dohotaru s-a implicat, la Cluj, în promovarea organizației quasiteroriste Weather Underground, care are la activ zeci de atentate cu bombă în Statele Unite. Tinerii Mânioși & Adrian Dohotaru împărtășesc, alături de Weather Underground, gustul pentru nihilism și revolte violente, chiar dacă o fac doar la nivel declarativ. Cel puțin, deocamdată.

Imagine similarăAdrian Dohotaru (Facebook.com / Adrian Dohotaru

 

de Gabriel Popa Facebook

URL Scurt: https://www.buciumul.ro/?p=36921

Postat de pe 1 nov. 2018. Catalogat ca Politică, Social, Ultimele ştiri. Puteţi urmări răspunsurile la acest articol via RSS 2.0. Puteţi lăsa un răspuns sau un trackback la acest articol.

Lasă un răspuns

Ultimele articole

Legături utile

  Caută în arhivă

  Caută după dată
  Caută după categorie
  Caută cu Google

  Acţiuni

  | © Copyright 2012 Buciumul | css.php