Secularismul violent, antiromânesc și amoral este cel mai mare pericol la adresa României

3 606

M-am uitat și eu cine și-a permis să insulte și amenințe Biserica în ultima vreme și îmi este foarte clar : entități private corupte, persoane fizice ori juridice cu datorii uriașe la bugetul de stat al României, indivizi cu o viață personală marcată de o deplină promiscuitate, fii de securiști și de agenți ai komintern.

Imagini pentru neomarxisti antiromani

Doar bolșevicii sovietici în anii de după al doilea război mondial au mai propagat un mesaj sistematic de ură și agresiune la adresa cultelor religioase. De aceea acest secularism violent, antiromânesc și amoral, care încearcă sa rupă prin intimidare și șantaj legătură dintre Biserica și Societate, este probabil cel mai mare pericol la adresa României, la acest moment, și reprezintă o amenințare directă la adresa siguranței naționale. Drept urmare orice persoană ori grup care militează pentru acest lucru intră în sfera trădării de țară !

 

de Daniel Gheorghe, Facebook

3 Comments
  1. Adrian Mares says

    Iată învățații și fariseii de azi ! Sunt aceiași de pe vremea Mântuitorului.

  2. hands-on aproach says

    si cum se reproduc acesti farisei? ca sa-i putem starpi odata si pentru totdeauna

  3. Ionut Moraru says

    L-ati uitat pe Mihai Şora ilustra relicva evreiasca de 102 ani, marele hastagist anticomunist care striga „jos ciuma rosie” si ce sa vezi am descoperit un fost consilier al lui Ana Pauker din perioada cand rifka era ministru de externe Pe scurt: Ana Pauker striga „jos ciuma rosie”!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php