Primăria Sector 2 omagiază martirii anticomuniști. Conferință în București pe 14 mai!

1 509

Până acum singura instituție publică implicată în omagierea martirilor din temnițele comuniste în ziua națională de cinstire a acestora, este Primăria Sectorului 2 din București.

Împreună cu Fundația Ion Gavrilă Ogoranu, Centrul Cultural Mihai Eminescu organizează, luni 14 mai, orele 17, la sediul său din str. Jean Louis Calderon nr. 39, o conferință dedicată foștilor deținuți politici, celor ce au luptat împotriva comunismului.

Vor participa: Zoe Rădulescu – fiica luptătorului anticomunist Gogu Puiu, născută în detenție, prof. Radu Ciuceanu – luptător în rezistența armată, fost deținut politic și actual director al Institutului Național pentru Studiul Totalitarismului, și respectiv istoricul Marius Oprea – supranumit „Vânătorul de securiști”, omul care și-a dedicat viața căutării victimelor represiunii comuniste.

De la această manifestare, cei ce doresc vor putea merge în Piața Revoluției, unde începând cu ora 19 se va desfășura o manifestare publică dedicată cinstirii memoriei luptătorilor anticomuniști.

1 Comment
  1. IO...gereules says

    Domnule Marius Oprea va rog sa cautati,ca vanator de persoane care au produs victime politce si nationale roamersti,in randul evreilor(jidanilor)de ieri,de alalaltaieri si foarte insistent in ziua de astazi.Aveti nevoe de ajutorul patriotilor romani mai cu bani si dare de mana,altfel acest ajutor cu persoane cu tot va fi inghitit de fiara turbata antiromaneasca,care vrea sa ocupe Romania in totaltate.Si asta cat mai repede ca in curand va fi prea tarziu.Legionarii au fost primii care au simtit si actionat in mod pasnic(greseala lor capitala)impotriva pericolului jidanesc in Romania cat si in lume.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php