Agricultoare ECO din Argeș: „NU mi se permite să-mi vând marfa în niciun mare lanț de magazine. DOAR intermediarilor, care își adaugă 200% comision!”

0 327

Asta este România! Asta e țara în care politicieni incompetenți sau corupți distrug tot. Țara în care cămătarii și căpușele intermediare câștigă cel mai mult, iar oamenii care produc cu adevărat trăiesc de pe o zi pe alta. În România, cei care produc lapte, cereale sau fructe câștigă cel mai puțin. Profitul maxim îl obțin intermediarii, cei care iau cu puțin și vând mai departe cu mult ca să își facă ei burta mare. În final, pierdem noi toți pentru că orice aliment cumpărăm îl plătim de cel puțin de 2-3 ori mai mult decât face…

ActiveNews.ro: În plin scandal privind dublul standard al alimentelor, Irina Toma, o agricultoare din Argeș, trage un semnal puternic despre felul în care statul are grijă de producătorii români.

 Agricultoarea afirmă că deși muncește zilnic și produce în cele mai eco metode posibile, nu reușeste să își fructifice munca depusă pentru că marile lanțuri comerciale refuză să îi comercializeze produsele, iar singurii care o vor sunt intermediarii care vor să beneficieze de profit de 200%.
 Irina Toma: „Mă întreb, cu mare tristețe și dezamăgire: oare, al câtelea producător sunt eu, care, după ani de muncă, investiții și taxe achitate în credința statului român, în momentul în care am ajuns să produc fructe proaspete, de o reală calitate, NU pot și NU mi se permite să-mi vând marfa în niciun mare lanț de magazine? Am bătut disperată la toate ușile și am dat atât de tare cu capul în ele, încât am fruntea plină de cucuie și inima ruptă în mii de bucățele.

Constat, cu lacrimi în suflet și în ochi, că, în țara asta, NU se vrea a se produce nimic! Trebuie să mâncăm otrăvurile și plasticurile produse în vest! Ale noastre produse, crescute în pământ și hrănite cu apă și bălegar, NU sunt bune! BA DA, sunt cele mai bune, tocmai de aceea trebuie să le scoată de pe piață, le concurăm mizeriile lor, deși eu nu primesc niciun fel de subvenție de nicăieri, din prețul încasat trebuie să-mi scot cheltuielile și să câștig și eu ceva.

Revin, cu capul plecat, către românii care au înțeles că, dacă ei nu cumpără de la mine, eu voi dispărea de pe piață și vă anunț că am recoltat o altă serie de mure proaspete și coapte în razele soarelui, nu „vopsite” și ținute 20-30 de zile pe transportul internațional.”, a scris Irina Toma pe Facebook.

via Cunoaște Lumea

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php