CA PE VREMEA LUI CEAUŞESCU! Profesori și elevi, siliți să vină la întâlnire cu Iohannis, la Universitatea din Brașov.

2 504

Măsuri comuniste luate la Universitatea Transilvania din Braşov, pentru vizita de luni a preşedintelui Klaus Iohannis.

Conducerea instituţiei a declarat mobilizare generală pentru a umple aula de 500 de locuri în care va fi primit şeful statului şi ar fi obligat unii profesori şi studenţi să participe la eveniment, scrie Jurnalul naţional.

Mai mult, au mutat de acolo, pe ultima sută de metri, cursul festiv organizat pentru absolvenţii din acest an ai uneia dintre facultăţi, într-o sală mai mică.

În replică, Ioan Vasile Abrudan, rectorul Universităţii Transilvania din Braşov, neagă că i-ar fi convocat pe profesori și studenți.

2 Comments
  1. pui de dac says

    Felix si cu Iohannus libertate ne-au adus!

  2. Laurențiu Mîncu says

    Fraților, încă trăim într-un stat comunist! Este mascat, dar încă este comunist. Suntem conduși de foști securiști, de copiii foștilor securiști și de trădători de tara și neam. Cine este român naționalist și crede în Dumnezeu are datoria sa lupte pentru Neamul si Credința sa. Nu mai trebuie sa permitem sa fim călcați în picioare! Trebuie sa ne trezim! Trăiască Miscarea Legionara! Doamne ajuta!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php