SCANDALOS! Vicepreședintele american e fidel soției sale!

0 421

Un interviu acordat în anul 2002 de actualul vicepreședinte al SUA, Mike Pence, și re-adus în atenție zilele trecute, a scandalizat „oamenii de bine” de peste ocean. Pence spunea atunci că nu va cina singur cu o femeie alta decât soția sa și că nu va merge la evenimente unde se servește alcool decât dacă soția sa este prezentă.

Feministele s-au scandalizat și au protestat din cauza interviului – asta, după ce fuseseră scandalizate și protestaseră înainte de interviu, în timpul interviului și după interviu, bineînțeles.

Iar mass-media „liberală”, grabnic iertătoare a sperjurului și adulterinului Bill Clinton la vremea acestuia de glorie politică, și-a uitat aplecarea către „diversitate” și „respect față de valorile altuia”, făcându-l pe Pence, cităm, „a puritanical latent womanizer”. Imposibil de tradus, dar oricum e de rău – mai ceva decât să fii terorist.

Have fun with the liberals!

 

sursa: Cultura Vieții

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php