VIDEO Bizara alianță a secularismului intolerant cu islamul terorist – post-scriptum

1 342

Ca un post-scriptum la articolul „Bizara alianță a secularismului intolerant cu islamul terorist” (prima partea doua parte) adăugăm o înregistrare video ulterioară manifestațiilor de stradă numite „Marșul femeilor” derulate la Washington și în multe alte locuri din SUA și nu doar.

În mediile conservatoare americane este foarte populară expresia „Liberalism is a mental disorder”. Că nu este doar o adresare peiorativă, o arată imaginile de mai jos.

Așadar, doamnelor, nu uitați să invocați Allahu Akbar! și să cereți legea Sharia în timp ce agitați înscrisuri prin care chemați la distrugerea „sistemului patriarhal creștin”. Dar aveți grijă ce vă doriți – nu cumva să devină realitate.

 

sursa: Cultura Vieții

1 Comment
 1. Ionut Moraru says

  Valul islamic, burka provin din Mesopotamia antica, din cultul zeitei Astarte, zeita dragostei carnale. Ptr a o onora toate femeile, fara exceptie, erau obligate sa intretina relatii sexuale intamplatoare in padurile din jurul templului. Ptr a-si ascunde identitatea, femeile din inalta societate obisnuiau sa-ti invaluie capul ptr a-si ascunde identitatea, fiind jenate de statutul temporar de prostituate.
  „Cand Iuda a vazut-o a crezut ca e prostituata ptr ca isi acoperise fata”, spune Scriptura.
  Asadar femeile musulmane din ziua de azi se comporta precum curvele din trecut si probabil ca nici nu stiu asta.

  Si acum ca am lamurit-o cu prostituatele, putem spune ca nu e nimic bizar ca ele sa faca front comun cu alte prostituate din zona secularismului , LGBT, etc. Soros a investit in Europa in intreprinderi fondate de migranti si refugiati peste 500 de milioane de dolari (declaratia sa din Wall Street Journal).
  DE CE NU I-AR FI RECUNOSCATORI MAGREBIENII SI ARABII PTR ASTA SI NU S-AR INFRATII CU ANARHISTII SI SECULARISTII FINANTATI TOT DE SOROS?? CA DOAR AU ACELASI TATA! Iata ca nu e nimic bizar si totul se leaga.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php