DRAGNEA – MAI MULT DECÂT UN PENAL DISPERAT? Avatarurile subversiunii ruseşti.

5 540

Președintele infractor al PSD joacă bine rolul naivului care se preface că nu pricepe de ce este analizat atent bugetul în Consiliul Superm de Apărare a Țării.

Pentru binele României, să sperăm că Liviu Dragnea e doar un politician cu orizonturi politice teleormănene limitate și nu asistăm la ceva mult mai grav, comandat și pus la cale de la Moscova.
Aparent Liviu Dragnea este doar un condamnat cu suspendare, disperat să scape de o sentință iminentă cu executare într-un al doilea dosar judecat în instanțele penale. Încep să apară însă tot mai multe semnale care ar putea indica ceva mult mai grav cu privire la Liviu Dragnea și acoliții săi cu care conduce PSD, Parlamentul și Guvernul.
Aparent, acest infractor a reușit să momească vreo trei milioane de români să voteze un program de guvernare care pune mult accent pe cheltuirea banilor în pomeni sociale și care deviază fructele creșterii economice din ultimii ani către pensionari și bugetari.

Aparent, grupul infracțional din jurul lui Liviu Dragnea a promovat numai de dragul voturilor un discurs naționalist forțat și a umplut spațiul public cu tot felul de lozinci împotriva Uniunii Europene, împotriva companiilor multinaționale occidentale, împotriva valorilor care definesc democrațiile consolidate.

 Sarcina cea mai murdară, pe această linie, a preluat-o aparent actualul inculpat fugar Sebatian Ghiță care a reușit să aducă stafia lui Vadim Tudor de pe Lumea Cealaltă și a spălat pe creier telespectatorii televiziunii lui cu sloganurile folosite în 1990 de Ion Iliescu, ca să provoace mineriade sângeroase pentru a bloca dezvoltarea democrației.

Astăzi, aparent de dragul pomenilor electorale propuse, Liviu Dragnea afectează programele de înzestrare a Armatei și vrea să lase serviciile secrete cu mai puțini bani. În paralel insistă cu ordonanțele dedicate corupților, aparent fiind determinat să încalece Justiția pentru a-și rezolva problemele cu legea.

În aparență, toate lucrurile de mai sus și altele la fel de importante îi fac lui Liviu Dragnea portretul unui biet baron corupt roșu care se zbate să scape de închisoare fără să priceapă, săracul de el, ce consecințe produce asta asupra României. Să sperăm că acest portret e cel corect, pentru că dacă nu este așa suntem în fața unei situații infinit mai grave.

Planurile dictatorului Vladimir Putin de dezmembrare a Uniunii Europene sunt o realitate incontestabilă. Proiectul gândit la Moscova pentru refacerea imperiului sovietic este o certitudine.

Pentru a putea destabiliza și România cum a procedat cu Ucraina, Putin are nevoie să se petreacă două lucruri la noi: creșterea corupției și slăbirea capacității de apărare națională.

Ucraina a fost dezmembrată mai ușor după scandaluri monstruoase de corupție. Republica Moldova a ajuns în brațele lui Putin tot pentru că statul a fost parazitat de corupție. Bulgaria are acum la Putere amici ai lui Putin tot pe fondul corupției. Indirect, campaniile împotriva corupției derulate viguros în România, în ultimii ani, au imunizat țara noastră în fața planurilor de succes ale Moscovei din Ucraina, Moldova și Bulgaria.

SURSA: Romania libera – Malin Bot

5 Comments
 1. Ionut Moraru says

  Daca am ajuns sa vad pe site-ul asta articole de-ale gunoiului Marian Bot de la Romania Libera inseamna ca ne-a luat dracu de tot!
  Domnule Soros, chiar daca dumneata nu intelegi ca la putere e fenomenul Trump care v-a veni si peste Romania, chiar daca faci bale la gurita si chiar daca reusesti sa mai iti scoti in strada grupurile tale de anarhisti, care sa marsaluiasca langa securisti, ticalosi din politica si retardati mintal, cu toate asta nimeni nu te va mai baga in seama in curand. Hai, pa,pa,pa,pa!!! Sau mai bine: hai mars la coteţ!

  P.S. Orice membru al nostru care se va face masa de manevra in mainile acestui ticalos de profesie evreu, deci va marsalui alaturi de cretinei, va si exclus imediat din asociatie! Multumesc ptr intelegere.

 2. Jan Valjean says

  Rog frumos nu mai publicati niciodata pe un sait declarat nationlist,minciuni ale acestui slugoi sorosist si mercenar de presa tradator ca va faceti de ras !!!

 3. pui de dac says

  Pai rl nu er a lu decedatru Adamecsu? Bot sorosit slugoi? e posibil ; dar asta inseamna ca nationalistii tre sa fie slugoii lui Putin si ai lui Dragne? Asta inseamna nationalismul nostru ? pai atunci ne meritam soarta?! Jos mafia SUS PATRIA! hai c-am ajuns sa-l citez si pe raposatu’ vadim pretenul lu’ ceasca alt „nationalist” s-a lu’ ilici kgb; SLAVA mascva e\rasia a nu stiu cata Roma?! HAIL TRUMP!

 4. Ionut Moraru says

  Cum ti-ai dat seama ca nationalistii sunt slugoii „lui Putin si Dragnea”? Esti prea subtil si nu am prins chestia, lumineaza-ma. Putin e coleg de partid cu Dragnea? Si cine nu e cu Iohannis cu Dragnea adica e cu Putin? Ca sa citez pe cineva, „tu nu ai iesit inca din paradigma stanga/dreapta” la nivelul anului 2017?

 5. Ionut Moraru says

  Erata:
  „cine nu e cu Iohannis e cu Dragnea adica e cu Putin”?

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php