Preot catolic despre pericolul islamizării Europei: În zece ani, TOȚI vom fi musulmani din cauza stupidității noastre!

0 506
Un important arhiepiscop italian a provocat o furtună mediatică, după ce a declarat că, în 10 ani, toată Europa va fi musulmană „din cauza stupidității noastre”.
Monseniorul Carlo Liberati a denunțat amploarea pe care au luat-o secularismul și grija exagerată față de imigranții musulmani în Europa, fenomene care vor contribui la transformarea Vechiului Continent într-unul în care Islamul va fi religia majoritară.
„În zece ani, toți vom fi musulmani din cauza stupidității noastre. Italia și Europa trăiesc într-un mod păgân și ateu, fac legi care sunt împotriva lui Dumnezeu și au tradiții care sunt caracteristice  păgânismului. Această decadență morală și relgioasă favorizează Islamul”, a comentat Monseniorul Carlo Liberati într-un interviu pentru presa italiană.
Arhiepiscopul de Pompeii a deplâns faptul că Europa trece printr-o criză a credinței, bisericile și seminariile fiind goale, situație care lasă deschisă ușa Islamului.
„Avem nevoie de o viață creștină. Toate aceste lucruri pavează drumul spre Islam. În afară de asta, ei fac copii, în vreme ce noi nu mai facem. Suntem într-un declin total!”
Și pentru că Italia este una dintre principalele destinații ale refugiaților musulmani, aici ajungând în ultimii doi ani peste 330.000 de oameni din Africa, Orientul Mijlociu și Asia, arhiepiscopul a criticat până și Biserica Catolică pentru sprijinul dat refugiaților.” A da bani migranților care ajung în orașe nu este doar greșit, ci și dăunător din punct de vedere moral pentru că îi încurajează să facă asta în continuare. De cele mai multe ori, asta crează o rețea a cerșetorilor”, a spus arhiepiscopul italian.
sursa: ActiveNews
Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php