Isterie: riscăm să redevenim brusc normali!

1 345

Observ că după ce Hillary Clinton a pierdut președinția și se așteaptă un reflux al ideologiilor sexo-marxiste, pe un fond în care globalismul în general pierde teren, în România bastarzii lui Soros au intrat în fibrilație, denunțând Coaliția pentru Familie ca fiind nici mai mult nici mai puțin decât nazistă.
Imagine similară

Hoțul strigă hoții! Dacă ar fi urmat, după catastrofala guvernare Obama, care a dus lumea la marginea haosului total, o guvernare extremistă H.C., prin forțarea proiectelor Noii Ordini Mondiale, probabil că cei 3 milioane de români ar fi fost supuși unui program de reeducare.

Ca să fie păstrată starea de panică a populației, România este arătată astăzi ca fiind o insula globalistă într-un context regional „roșu”, format din state care își recuperează suveranitatea.
Ideea lor este ca nu cumva să se întâmple ca România să redevină ea însăși, să își păstreze firescul.

Mașina de propagandă Soros prezintă pe conservatorii români ce au semnat pentru referendum fie cum arătam adineauri, ca o mixtură totalitar-homofobă de neonaziști care au mitralierele pregătite de acțiune (parcă și văd băbuțele cu cască în cap și AKM-urile cu încărcătoare pline la intersecții, atente la sprâncenele pensate ale efeminaților), fie – și asta e deja manipularea formolizată a cozilor de topor de care râde și bețivul satului – promotorii acțiunilor premeditate ale Moscovei de a submina ordinea globalistă în România. De parcă, fără „familia” homosexuală, NATO se desființează iar UE își pierde obiectul muncii.

În tabloidul „Click!”, printre sâni, buze botoxate și posterioare de starlete, articolul pe teme de „geopolitică” (sic!) începe brusc: „Încet-încet, Maica Rusie își face simțită prezența, chiar dacă indirect, aproape de granițele noastre. Țările din zonă au în frunte fie șefi de stat pro-Moscova (cum este cazul Republicii Moldova și al Bulgariei), fie sunt conduse de lideri care au relații foarte bune cu Vladimir Putin, președintele Rusiei (situația Ungariei, Serbiei, Cehiei și Slovaciei). Roșu cât vezi cu ochii, așa am putea spune privind către țările din apropierea României.” Prof. Mircea Coșea a observat intențiile acestei campanii: „Cred că în săptămânile până la alegeri se va crea un fel de situație de asediu și oamenii vor spune: orice, numai război să nu fie” Candidatul ANR susține că se crează intenționat o stare de tensiune, prin potențarea unei amenințări inexistente, astfel încât oamenii să ia o anumită decizie la alegeri.

Nu, România nu este proiecția voastră nenorocită, țară a ingineriilor sociale în care comunitățile și familiile trebuie distruse pe altarul corporatismului multilateral dezvoltat! Crucea trebuie lăsată la locul ei, tovarăși! România profundă vrea să fie lăsată în pace, în rosturile sale creștine.
Trompete progresiste, ați înțeles ideea, sau vreți un desen?

Alianța Noastră România acceptă să facă și acel desen pentru a se înțelege modul în care trebuie respectat un popor mult prea îngăduitor 🙂

Vom susține fără echivoc firescul și normalitatea socială, apărarea societății de progresismul neobolsevic, în prelungirea apărării Constituției, care trebuie să reprezinte poporul, nu facțiunile extremiste stipendiate de Soros.

Și nu uitați: România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil.

În imagini: Barbaria anticreștină bolșevică și ISIS, modelele agenților Soros de la noi și de aiurea.

Isterie: riscăm să redevenim brusc normali!

 

de Iulian Capsali ActiveNews

1 Comment
  1. iulian says

    Pronia Bunului Dumnezeu lucreaza intr-un singur sens, facerea Binelui. Rugaciunea mea este aceea ca Domnul sa ma apere pe mine, nu eu pe Dansul. Ca imperiile lumesti se clatina exact atunci cand credeau ca au devenit indistructibile, este sensul firesc al istoriei, Calea, Adevarul si Viata.

    Romania este singura tara din lume in care apele sunt sfintite de rugaciunile neincetate ale pustnicilor si monahilor la izvoarele din munti, ca mai apoi aceste ape sa ude intreaga Patrie. NU cred ca poporul roman este ingaduitor cu cel rau. Pur si simplu poporul roman este credincios. Pacat ca aceasta credinta este mai mica decat un „grăunte de muștar”, decat aceasta unitate de masura instituita de insusi Mantuitorul nostru Isus Hristos. Caci… daca am avea macar atata credinta…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php