Comunicat. Societatea civilă cere: CĂLIN GEORGESCU – PRIM-MINISTRU!

5 514

maxresdefaultMediafax / București – 03 noiembrie 2016

Noi, Federația Societatea Civilă Românească, constituită din 12 entități juridice reprezentative la nivel național care au încheiat mai multe parteneriate și protocoale de colaborare cu ONG-uri din educație, sănătate, cultură, energie, diplomație și din mediul de afaceri, reprezentând interesele a peste 3 milioane de cetățeni profund nemulțumiți de felul în care arată astăzi țara, facem apel către clasa politică să ia în considerare propunerea societății civile pentru funcția de Prim-ministru al României, în persoana domnului Călin Georgescu.

Este momentul trezirii conștiințelor naționale, iar proiectul de țară ”HRANĂ, APĂ, ENERGIE”, pe care domnia sa îl propune, se identifică pe deplin cu idealurile și revendicările societății civile românești.
Prin urmare, i-am solicitat public, în data de 2 noiembrie 2016, în cadrul conferinței susținute la Universitatea Politehnica din București să accepte propunerea noastră de a prelua guvernarea țării, de a readuce la viață adevăratele valori ale neamului românesc și de a scoate țara din marasmul în care se află. Răspunsul domniei sale a fost ferm: ”Sunt gata să fac acest lucru, știu ce este de făcut, am cu ce și am cu cine. Mă ofer să îndrum și să călăuzesc poporul român către libertate. Folosiți-mă!”
În opinia noastră, domnul Călin Georgescu este omul cel mai potrivit pentru a strânge în jurul său toate resursele pentru realizarea reconcilierii naționale. Proiectul de țară cu care ni se adresează nouă, poporului român, constituie un veritabil program de guvernare.
Cerem poporului ca în vremurile actuale, în care politicienii se sfâșie între ei, să fim împreună cu toții și să impunem partidelor politice care se vor confrunta în alegerile din decembrie să răspundă apelului nostru de a instala la Palatul Victoria un premier patriot, unificator de forțe naționale, cu o reputație morală și profesională ireproșabilă pe plan național și internațional, emanat de societatea civilă autentic românească.
În urma discuțiilor din grupurile informale reunite într-o coaliție a forțelor naționale, cerem Președintelui României să ia act de voința noastră în a-l desemna ca viitor Prim-ministru pe domnul Călin Georgescu.
ROMÂNI, este timpul să propunem și să susținem NOI un premier care își iubește țara cu adevărat!
Federația Societatea Civilă Românească
COALIȚIA FORȚELOR NAȚIONALE
5 Comments
 1. IO... says

  Romanii patrioti,traitori inRomania nu sant lasa-ti sa-si apere tara,oare acest miracol”rasarit din linistea uitarii”Calin file de poveste,aproape incredibila,va fi lasat sa faca ce zice?Doamne ajuta in ultimul ceas neamul romanesc,chinuit inger dealungul intregii sale istorii.

 2. Elena Stoican says

  Societatea civila s-a compromis de atatea ori incat acum, chiar daca are o propunere remarcabila, nu mai e crezuta. Asa se intampla cand nu dovedesti sinceritate in actiunile tale. Iti tai singur craca de sub picioare. Au clamat ca nu fac decat politica cetateanului si au facut politica in cel mai pur stil al cuvantului. S-ar putea ca Presedintele Klaus Iohannis, cu talentu-i nedisimulat, sa-l puna pe domnul Calin Georgescu pe post de as pe maneca si sa-l scoata cand i-o fi lumea mai neagra! Stam pe-aproape!

 3. Gabriel Gib says

  Este singura solutie.Calin Georgescu,poate salva,cu noi impreuna,aceasta tara atit de greu incercata in ultma vreme,Faptul ca nu este inregimentat politic,este un atu,iar patriotismul sau,cunoscut,il recomanda.Asociatia Renasterea Romaniei,este alaturi de Calin Georgescu.

 4. Iamandei says

  Sa il ajute dumnezeu ce propune a acest domn par lucruri normale si necesare.Sper ca domnul presidente Iohanis sa aiba PUTEREA si intelepciunea sa numeasca prin ministru pe Calib Grorgescu.

 5. Iamandei says

  Sa il ajute dumnezeu ce propune a acest domn par lucruri normale si necesare.Sper ca domnul presidente Iohanis sa aiba PUTEREA si intelepciunea sa numeasca prin ministru pe CalinGerorgescu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php