Anatol Şalaru: „Ca ministru al Apărării vă pot spune că venirea lui Igor Dodon la putere va transforma Republica Moldova într-un pion în mâna Rusiei”

1 321

invazie-ruseascaMinistrul Apărării, Anatol Şalaru, a postat miercuri, 3 noiembrie, pe pagina sa de Facebook un mesaj de susţinere a Maiei Sandu. Liberalul avertizează despre pericolul venirii la putere a socialistului Igor Dodon, care ar putea arunca Moldova sub influenţa Federaţiei Ruse.

„Primul tur al alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Republicii Moldova a trecut şi, chiar dacă pentru PL rezultatele nu au fost cele aşteptate, lupta merge mai departe. Astăzi bătălia pentru valorile democraţiei europene, pentru un stat de drept în slujba oamenilor şi nu al oligarhiei sunt reprezentate de Maia Sandu.  Ca ministru al Apărării vă pot spune că venirea lui Igor Dodon la putere va transforma Republica Moldova într-un pion în mâna Rusiei şi îl va folosi pentru a lovi atât în Ucraina cât şi în România. Venirea lui Igor Dodon la putere înseamnă nu doar reorientarea strategică a Republicii Moldova, dar şi perpetuarea statului nefuncţional. Sunt ministru în actualul guvern şi ştiu că nu toate lucrurile sunt cum ar trebui şi că este loc de mai bine.

Un preşedinte dedicat reformelor instituţionale, profunde este ceea ce are astăzi nevoie Republica Moldova. În acest context fac apel la toţi membrii Partidului Liberal, la simpatizanţii noştri şi la toţi cetăţenii Republicii Moldova să iasă la vot pe data de 13 noiembrie şi să-i acorde votul Maiei Sandu. Orice absenţă de la vot este un vot dat lui Igor Dodon. Eu voi vota pe data de 13 noiembrie pentru Maia Sandu”, a scris Anatol Şalaru pe pagina sa de Facebook.

SURSA: Adevărul

1 Comment
  1. calin eugen says

    Sa speram ca Republica Moldova nu va incapea pe mainile Rusiei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

css.php